Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg soha nem lehet kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg soha nem lehet kedves és szerető barátnőm az előnytelen küllemem miatt?

Figyelt kérdés

Adott egy 30 éves, szűz, alacsony, vékonyka fiatalember turcsi orral!

Ugyan vézna vagyok, de azért van egy kis pocak, az nagy nehezen feljött az évek folyamán. Kockahasam régen sem volt, inkább csak kocka fejem. Elmehetnénk saját magam karikatúrájának de szerintem még abban is kudarcot vallanék.

Igazság szerint lehet bohócnak kellett volna tanulnom, mert a nagy többség még csak nem is menekül előlem, sokkal inkább kiröhög és olcsójános viccekkel illetnek. "Úgy nézel ki mint egy kisdisznó amit visszalapátoltak az anyjába" és társai. Kicsit unom a hasonló megjegyzéseket idegen nőktől, akikkel szemben csupán annyi a "bűnöm", hogy szerettem volna velük beszélgetni. Kicsit fárasztó nézni a magas, izmos férfiakat normális ábrázattal, akik az Audiból kipattanva mágnesként vonzzák a csinos fiatal nőket. Engem a legalja is csak selejtes wcpapírnak használ, tudjátok ami nem jó fenéktörlése, max csak az orrodat fújod bele.

Miért ennyire igazságtalan az élet "..." ?

2016. márc. 17. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
7%

Mondjuk plasztikáztasd még az orrod, és húzza el kondizni.

Az alacsony is relatív. Konkrétan milyen magas vagy?

2016. márc. 17. 19:11
 12/73 anonim ***** válasza:
19%
Majd ha a nők nem csak a külsőre mennek, akkor nem fog ő sem siránkozni, meg ha az igazságos válaszaimat nem törlik és pontozzák le, akkor fog érni a világ valamit. Amíg elnézik,hogy egyesek gúnyoljanak másokat,addig ez egy szar világ.
2016. márc. 17. 19:17
 13/73 A kérdező kommentje:

#1-#3:

Én nem nyafogok, ezek tények. Egyébként szerintetek mit kellene tennem ? Ráspolyozzam le az ábrázatomat és varrassak fel egy BradPitt klónt az arcom helyére ? Attól még alacsony maradok. Jah várj majd sámlira állok...

#6 Egyetértek. Sajnos megszólalni sincs időm, már nevetnek azon is ha egyszerűen ülök, állok, vagy éppen koncentrálok valamire. Ugyebár nem mindegy hogy valakin, vagy valakivel nevetünk.

#8 Nem tudom, de írd meg újra priviben mert érdekelne, az se baj ha alázol már hozzászoktam. :(

Mull Pasha:

"Rengeteg előnytelen külsejű pasinak van csinos barátnője..." Mutass egyet, mert olyannal férfival biztosan nem járnak akinek turcsi orra van!

#10 Miről beszélgessünk ?

Rádírok:

- szia

- szia

- alacsony vagyok, vézna turcsi orrú férfi. kérlek segíts rajtam, hogyan találhatnék szerető barátnőt ?

- ...

- Válasz ?

- ...

- :(

#11 Lásd az #1-#3 szekciót.

#12 Bizony. :(

2016. márc. 17. 19:18
 14/73 anonim ***** válasza:
8-as hol ki gúnyolódott itt?
2016. márc. 17. 19:19
 15/73 anonim ***** válasza:
84%

Ezt a siránkozást egy nő sem lenne képes hallgatni. Lehet ezért nincs barátnőd. Szedd össze magad!

Az én barátom is vékony és még szemüveges is, de olyan önbizalma és személyisége van, hogy az önmagában visz mindent.

Ezzel is lehet barátnőt szerezni, nem csak Audival. Ne a rib-ncok mércéjét akard megütni, mert azt sosem fogod, nekik sosem leszel megfelelő. Kicsit lejjebb kéne adni, és sírás helyett kezdeni valamit...

2016. márc. 17. 19:19
 16/73 anonim ***** válasza:
73%
Komolyan, nem unjátok még, hogy itt siránkoztok? Én már annyi olyan férfit láttam barátnővel, akit bottal nem piszkálnék meg, hogy ihaj. Nekik mégis bejött. Nem vagyunk egyformák, biztosan van, akinek meg az én férjem nem kellene. Viszont az ilyen negativitástól mindenki menekül, így nincs esélyed, add fel.
2016. márc. 17. 19:24
 17/73 anonim ***** válasza:
8.-s vagyok, a kérdező írta,hogy milyen megjegyzéseket tesznek rá, én ezek "megnevelésére" írtam egy kiváló módszert az egyik válaszomban,de kitörölték.
2016. márc. 17. 19:27
 18/73 anonim ***** válasza:
Így már érthető.
2016. márc. 17. 19:34
 19/73 anonim ***** válasza:
95%
De jó. Eltűnt az alacsony -ocsmány srác, lett helyette egy alacsony- turcsiorrú xd
2016. márc. 17. 19:34
 20/73 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem te otthon ülsz és gyártod a fejedben a különféle elképzelt szituációkat.

"Úgy nézel ki mint egy kisdisznó amit visszalapátoltak az anyjába" Ilyet maximum egy szar humorú srác mond a haverjának, de olyat el sem tudok képzelni, hogy egy normális nő ezzel sértegessen ok nélkül bárkit is. Ha meg tizenéves kislányoknál próbálkozol, az már a saját hülyeséged.

"Kicsit fárasztó nézni a magas, izmos férfiakat normális ábrázattal, akik az Audiból kipattanva mágnesként vonzzák a csinos fiatal nőket." Ezt megint melyik filmben láttad?

2016. márc. 17. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!