Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg soha nem lehet kedves és szerető barátnőm az előnytelen küllemem miatt?
Adott egy 30 éves, szűz, alacsony, vékonyka fiatalember turcsi orral!
Ugyan vézna vagyok, de azért van egy kis pocak, az nagy nehezen feljött az évek folyamán. Kockahasam régen sem volt, inkább csak kocka fejem. Elmehetnénk saját magam karikatúrájának de szerintem még abban is kudarcot vallanék.
Igazság szerint lehet bohócnak kellett volna tanulnom, mert a nagy többség még csak nem is menekül előlem, sokkal inkább kiröhög és olcsójános viccekkel illetnek. "Úgy nézel ki mint egy kisdisznó amit visszalapátoltak az anyjába" és társai. Kicsit unom a hasonló megjegyzéseket idegen nőktől, akikkel szemben csupán annyi a "bűnöm", hogy szerettem volna velük beszélgetni. Kicsit fárasztó nézni a magas, izmos férfiakat normális ábrázattal, akik az Audiból kipattanva mágnesként vonzzák a csinos fiatal nőket. Engem a legalja is csak selejtes wcpapírnak használ, tudjátok ami nem jó fenéktörlése, max csak az orrodat fújod bele.
Miért ennyire igazságtalan az élet "..." ?
"#19 Nem tudom mire gondolsz, de a turcsi orr kizáró ok egy kapcsolatban."
LOl :D Ugye ezt most nem gondoltad komolyan? XD Tudom, könnyű ráfogni a sikertelenséget egy olyan tulajdonságra amit mem tudsz megváltoztatni.
Amugy meg az én bazilika kilincs orromtól nem lehet rosszabb. Volt aki tokmányorrnak nevezte :D mégsem gondolnám ,hogy ez bármiben is hátráltat.
Egyfolytában ezt szajkózod, a turcsi orrod, meg a kajla füled, de repeatben... Szerintem ez nekem már valami fétis. Nem tudnál kicsit ezektől elszakadni egy másodpercre?
Igen, már ideges leszek az értetlenségedtől, ne csodálkozz rajta! Ha egy plasztikai sebész új arcot rakna fel, akkor is itt vergődnél, mert képtelen vagy felfogni, hogy ami visszahúz téged a nőktől az nem a külsőd, hanem a jellemed!
#50 Ahogy mondtam a ti szórakozásotok az én kínom... Nem tudom ezen mi ennyire vicces.
#51; #52 Azért vigyázz mert a nagydarab emberkék teljesen ütésállóak, én életemben egyetlen egyszer konfrontálódtam, egyszer megpróbáltam magamért kiállni, nem végződött túl jól. Ütögettem párat a tagba aztán rám nézett és borultam mint viharban a gálya.
A kajlaság is nagy negatívum a nőknél azt vettem észre, de gondolom nem kell bemutatni.
#53 Mit ne gondolnék komolyan ? Ahogy már leírtam pár válaszban, a turcsi orr egyértelműen kizáró ok kell legyen, mivel én még turcsi orrú férfit nő mellett sosem láttam. Gondolom te nem vagy alacsony és vézna az előnytelen orrod mellé...
#54; #55 Nézd én bizonyítékot kértem tőled, de látom, hogy nem nagyon adsz semmit. Plasztikai sebész maximum Amerikában reális, tudod te mennyibe kerül egy ilyen ? Bár gondolom az informatikus pasid mellett jó életed van, azok nagyon jól keresnek, úgy tudom, szóval neked telik bármire amit kinézel. Nekem saját magamnak kell fizetni MINDENT. Képzeld nem vagyok megélhetési bűnöző, szóval nem megy a szekér valami jól. Albérlet, autó, rezsi és a fizum nagy részének annyi. Úgy könnyű milliókkal dobálódzni, hogy nem te keresed meg, de tudod nem mindenkinek van ilyen szerencsés élete.
Azért szajkózom mert ez minden sikertelenségem oka és nagyon szomorúvá tesz. Tudom ez is hihetetlen számodra, hogy egy férfinek is vannak érzelmei meg félelemi. A jellemem sem hibátlan nyilván, hiszen kinek az, de a turcsi orr, az alacsonyság és a véznaság a fő probléma, amiért egyetlen nő sem képes emberszámba venni.
Azt nem tudom, hogy egy férfi miért nem tud elviselni egy nőt, ha nem vetted volna észre nem sokat közöm volt még egyhez sem a szánalmasan nevetséges külsőm miatt.
Édes istenem....
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a kérdezőn olyan szörnyű, ami miatt az önostorozás magasiskoláját végzi mindennap.
56-os, elmondom neked, hogy volt olyan bazilikakilincs orrú osztálytársam, és olyan csúnya fejű (nem tudok konkrétumot mondani mitől volt az) fiú is az osztályban, akiknek a személyisége megszépítette őket. Senkit nem érdekelt, hogy hogyan néznek ki, mert a kommunikáció során megváltozott velük kapcsolatban a hozzáállásuk. Igen, ránézésre ha valaki nem szimpatikus, akkor azon nem lehet változtatni, de miért kéne mindenkinek tetszeni könyörgöm? Az emberek világ életükben mindig előítéletesek voltak, de ki nem szarja le, hogy ki kit tart elfogadhatónak és kit nem, amikor mindenkinek van saját élete és környezete, amiben élhet? Most azért nem fogja élvezni az életet, mert mindenki csúnyának találja?
Láttad már Lizzie Velasquez-t? Ő is ronda, és akkor mi van? Képes kiállni saját magáért, és képes boldog lenni. Pedig őt jobban, sőt többen támadják és bántják, mert médiában szerepel. Vállalja saját magát, pedig ez nem valami könnyű a mai földtől elrugaszkodott, nemlétező ideálokat kergető világban...
Kérdező, most figyelj, de nagyon jól figyelj arra amit írok! NEM TART EL A PASIM INFORMATIKUS LÉTÉRE, saját magát tartja el, nem vagyunk összeköltözve, és nem keres milliókat!
Ne próbálj magyarázatokat gyártani, és aláásni másnak, mert elért valamit az életben!
Nekem is van saját fizetésem, és nem tartatnám el magam a másikkal, ezt varrd össze ha tudod.
Ja és mégis mit tervezel? Itt fogod leélni az életedet és nem teszed ki a lábadat az utcára, mert önbizalomhiányban szenvedsz? Sajnáltatni fogod magad életed végéig? Mert az látom baromira jól megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!