Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresést érdemes nagyon a magassághoz igazítani? Az alacsony lányoknak nem tetszenek a magas férfiak, a magas lányoknak meg a kb velük egy magasok?
Az ízlésedhez érdemes igazítani.
teljesen mindegy, hogy nekem vagy másnak mi tetszik.
Úgy keress társat, hogy a magassága neked legyen elfogadható és teljesen mindegy, más mit gondol erről.
Ez nem törvényszerű.
Egyik barátnőm nagyon pici, és kb 190-től tetszenek neki csak a férfiak.
Én magasabb nő vagyok de nekem nem gond ha alacsonyabb, ennyi.
Nekem annyi kikötésem van, hogy legyen nálam magasabb, és ez azért nem egy lehetetlen kívánság. :) Az epret is létráról szedem.
Ezen túl volt már kb. 170 centitől két méterig pasim.
Szóval egy embernél is teljesen változó lehet a dolog. Ebből kiindulva így szűrni teljesen felesleges.
Az, hogy kinek mi tetszik, nem feltétlenül függ a saját magasságától.
A barátnőm kib. 160 cm, ő direkt a kb. 175 alatti férfiakat találja vonzónak.
Én 173 cm magas vagyok kb. és rendszeresen hordok magassarkú cipőket is (plisu 8-10 cm), így nekem azért inkább 180 vagy efeletti magasságú férfin akad meg a szemem.
akik írták, hogy alacsony lányok ,és annyi a lényeg hogy a férfi valamennyivel magasabb legyen:
Nektek az se gond ha 190 körüli tehát sokkal magasabb?
Én 170cm vagyok.
Volt magasabb is, alacsonyabb is...
Pontos különbségeket ne kérj, mert pocsék a szemmértékem és nem hordok magammal mérőszalagot.
A jelenlegi partnerem valamivel alacsonyabb
26N
Ennek a kérdésnek se füle, se farka.
Én kifejezetten alacsony nő vagyok és jobban tetszenek a középmagas-magas férfiak, mint a hozzám hasonló magasságúak. Tehát a második kérdésed első fele már meg is dőlt, de ez csak egy tényező, ennél azért összetettebb a dolog.
Az emberek ízlése eltérő, valakinek ez tetszik, valakinek az tetszik. Hozzád illőt találj.
"Nektek az se gond ha 190 körüli tehát sokkal magasabb?"
Nem gond nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!