Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresést érdemes nagyon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresést érdemes nagyon a magassághoz igazítani? Az alacsony lányoknak nem tetszenek a magas férfiak, a magas lányoknak meg a kb velük egy magasok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Az ízlésedhez érdemes igazítani.

teljesen mindegy, hogy nekem vagy másnak mi tetszik.

Úgy keress társat, hogy a magassága neked legyen elfogadható és teljesen mindegy, más mit gondol erről.

2016. szept. 9. 12:30
 2/10 anonim válasza:
82%

Ez nem törvényszerű.

Egyik barátnőm nagyon pici, és kb 190-től tetszenek neki csak a férfiak.

Én magasabb nő vagyok de nekem nem gond ha alacsonyabb, ennyi.

2016. szept. 9. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Nekem annyi kikötésem van, hogy legyen nálam magasabb, és ez azért nem egy lehetetlen kívánság. :) Az epret is létráról szedem.

Ezen túl volt már kb. 170 centitől két méterig pasim.

Szóval egy embernél is teljesen változó lehet a dolog. Ebből kiindulva így szűrni teljesen felesleges.

2016. szept. 9. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Nálam is az a lényeg, hogy magasabb legyen valamennyivel. A magassagom nem nehez "megugrani". Alig vagyok 150-nel tobb. :D
2016. szept. 9. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy kinek mi tetszik, nem feltétlenül függ a saját magasságától.

A barátnőm kib. 160 cm, ő direkt a kb. 175 alatti férfiakat találja vonzónak.

Én 173 cm magas vagyok kb. és rendszeresen hordok magassarkú cipőket is (plisu 8-10 cm), így nekem azért inkább 180 vagy efeletti magasságú férfin akad meg a szemem.

2016. szept. 9. 12:41
 6/10 A kérdező kommentje:

akik írták, hogy alacsony lányok ,és annyi a lényeg hogy a férfi valamennyivel magasabb legyen:

Nektek az se gond ha 190 körüli tehát sokkal magasabb?

2016. szept. 9. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Én 170cm vagyok.

Volt magasabb is, alacsonyabb is...

Pontos különbségeket ne kérj, mert pocsék a szemmértékem és nem hordok magammal mérőszalagot.

A jelenlegi partnerem valamivel alacsonyabb

26N

2016. szept. 9. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
42%

Ennek a kérdésnek se füle, se farka.

Én kifejezetten alacsony nő vagyok és jobban tetszenek a középmagas-magas férfiak, mint a hozzám hasonló magasságúak. Tehát a második kérdésed első fele már meg is dőlt, de ez csak egy tényező, ennél azért összetettebb a dolog.

Az emberek ízlése eltérő, valakinek ez tetszik, valakinek az tetszik. Hozzád illőt találj.

2016. szept. 9. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nektek az se gond ha 190 körüli tehát sokkal magasabb?"

Nem gond nálam.

2016. szept. 9. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a magas pasik tetszenek, de nem csak eszerint kerestem párt. Én 160 centi vagyok, párom 190, szerintem teljesen jó így.
2016. szept. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!