Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony termettel és maradandó betegséggel hol érdemes ismerkedni?
Olyan betegségben szenvedek, ami sosem fog meggyógyulni sajnos... sok műtétem volt, ezeknek a hege megmaradt és úgy érzem nagy hátrány ismerkedésnél ( még a kezemen is vannak hegek ). kb. 165 centi vagyok és vékony a betegségemből adódóan.
Szerintetek hol lenne érdemes ismerkedni? Hogyan? Érdemes az elején egy lánynál tisztázni a dolgokat?
Alacsonyság mióta opció?
A vékonyságnak meg ÖRÜLJ. Szinte minden csaj rátok gizdákra bukik.
A betegséget meg ne titkold.
És máris WIN
"persze minden csaj kedves velem, de már esélyem sincs, úgy érzem, hogy valakit is elhívjak randizni... :S"
Márpedig van esélyed, és nagyon meg fogod később bánni, hogy ameddig házibulikban tudtál volna ismerkedni, nem ismerkedtél egyáltalán. Próbálkozz párszor, aztán ha szimpatikus vagy valamelyik lánynak, elfogadja a betegségedet, és a párod is lehet.
Én teljesen egészséges vagyok, és már sajnos vége van a házibulis korszaknak, nehéz így lányokkal ismerkedni számomra. A helyedben kihasználnám a lehetőséget, ameddig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!