Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi pasik azért ilyen kelendőek a magyar nők szemében, mert rájöttek, hogy azok sokkal pénzesebbek, és nem érdemes itthoni pasikkal bajlódni?
Nem. Azért kelendőbbek, mert nem olyan s-ggarcok, mint a magyarok.
Ami engem hihetetlenül idegesít a magyar pasikban (általánosságban, és nem pedig minden egyes magyar pasiban, vannak okék, nyilván, hadd ne kelljen már szabadkoznom lol) az a semmitmondó személyiségük. Vagy baromi unalmasak vagy érdektelenek, vagy nulla ambícióval rendelkeznek, vagy bunkók, mint a föld. Képtelenek helyén kezelni az elutasítást, trükköznek, nem egyenesek. Szórakozóhelyen ahelyett, hogy odamennének hozzád és elhívnának egy italra vagy táncolni, hátulról próbálnak bekebelezni, mint egy amőba, dörgölőznek, aztán meg pislognak, ha a lányoknak ez nem tetszik, vagy pedig a facebookon fuckboykodnak. Ezen kívül elég begyepesedettek, rasszisták, meg szexisták is, és ez az ecsethaj!!!!
Az egy dolog, ha valaki ennyire értékelhetetlen emberileg, ez még feljavítható lenne, ha legalább pénzük lenne. De nincs. Szal ja, a pénz akkor számít csak, ha semmi más pozitívum nincs. Ezért járok egy kőgazdag és emelett nagyon kedves-édes dubajival. :D :D
"Szórakozóhelyen ahelyett, hogy odamennének hozzád és elhívnának egy italra vagy táncolni, hátulról próbálnak bekebelezni, mint egy amőba, dörgölőznek, aztán meg pislognak, ha a lányoknak ez nem tetszik, vagy pedig a facebookon fuckboykodnak."
Azért próbálkozzak be a csajoknál, hogy ezért megfenyegessenek, hogy megveretnek a haverjaikkal?! Megtörtént esetről irtam...
Na látom, a pénz senkit nem érdekel, ilyen nincs is(persze-persze):)
A "külföldi pasit csúcszuperek" dolgon meg jót röhögtem, kb semmivel nem viselkednek normálisabban, sőt.
Elég kimenni a belvárosba, péntek este megnézheted a nyugati kultúrát, aminek a tagjai olyan értelmiségiek, hogy majd felrobban az egész föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!