Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az baj, ha alacsony fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha alacsony fiúként szeretem a magas lányokat és egy nálam magasabb barátnőre vágyom? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Talán van bennem egy ilyen bizonyítási vágy,hogy akkora király vagyok,higy egy magasabb lányt is meghódíthatok.Nem tudom.

2016. nov. 3. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"170-172 centivel már jól ellennék,több nem is kéne"

---

Azzal a +2-4 centiméterrel mégis miért lenne jobb neked? Hidd el, amíg nem vagy legalább 174-177 centi (testalkattól és jóképűségtől függően), addig teljesen reménytelen helyzetben vagy a csajok túlnyomó többségénél. Lásd az én példámat, amit korábban már írtam neked.

2016. nov. 4. 12:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok 177 centi lenni.Ez a magasság meg testalkat sokkal ideálisabb az erőemeléshez.170-73 körül lenne a legjobb.Versenyezni akarok.Egy erőemelő testsalkat meg sok lánynak már a túl izmos kategória.Rám is mondta valaki,hogy túl izmos vagyok,pedig nem voltam még akkor-még most se-vmi kiemelkedő forma.De volt olyan is,aki azt mondta,hogy nagyon szexi vagyok :D Amúgy szerintem ezt csak te képzeled be.Azt mondod,hogy nincs értelme még próbálkozni sem,fogadjam el,hogy egy szar vagyok,sose lesz barátnőm..Hát ezzel a mentalitással nem is csodálom,ha nem találsz barátnőt.Meg a férfiasság amúgy sem a magasságtól függ,pl.a neandervölgyi ember átlagmagassága 160-165 centi volt,mégis 90%-ban nagyobb erőkifejtésre volt képes,mint egy mai,edzett,erős férfi.És sokkal szívósabbak is voltak.Vagy ott vannak a pitbullok,az egyik legkeményebb,legerősebb kutyafajta,mégis a kisebb testűek közt van.A gorillák átlagmagassága is 175 centi.Amúgy 175 centi nem alacsony,mert még mindig 175 cm az átlagmagasság.170-től már átlagmagasságú vagy
2016. nov. 4. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Előfordulhat hogy találsz magadnak egy magasabb lányt, de kicsi az esélye.

Én egyébként 2 ilyen párt ismertem közelebbről, ahol a csaj magasabb volt de csak pár centivel.

Az utcán sem lehet annyi ilyet látni, bár nem szoktam ennyire nézni az embereket.

Női szemmel válaszolva engem zavarna. Volt már velem egy magas párom, és így is néha kellemetlennek éreztem. Meg mondogattam neki hogy húzza ki magát, de nem érdekelte :D és magassarkút se vehettem fel. Bár őt állítása szerint nem zavarta volna, engem viszont borzasztóan

Amúgy én 173-4 vagyok, szóval elég magas, így egy 160 centis sráccal elég viccesen érezném magam.

Szeretem ha egy olyan férfi van mellettem akinek van kiállása, ezzel valahogy biztonságot is ad és nekem is másabb lesz a tartásom.

2016. nov. 4. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy. Semmilyet sem fogsz találni!
2017. ápr. 24. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!