Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha alacsony fiúként szeretem a magas lányokat és egy nálam magasabb barátnőre vágyom? Mit gondoltok?
"170-172 centivel már jól ellennék,több nem is kéne"
---
Azzal a +2-4 centiméterrel mégis miért lenne jobb neked? Hidd el, amíg nem vagy legalább 174-177 centi (testalkattól és jóképűségtől függően), addig teljesen reménytelen helyzetben vagy a csajok túlnyomó többségénél. Lásd az én példámat, amit korábban már írtam neked.
Előfordulhat hogy találsz magadnak egy magasabb lányt, de kicsi az esélye.
Én egyébként 2 ilyen párt ismertem közelebbről, ahol a csaj magasabb volt de csak pár centivel.
Az utcán sem lehet annyi ilyet látni, bár nem szoktam ennyire nézni az embereket.
Női szemmel válaszolva engem zavarna. Volt már velem egy magas párom, és így is néha kellemetlennek éreztem. Meg mondogattam neki hogy húzza ki magát, de nem érdekelte :D és magassarkút se vehettem fel. Bár őt állítása szerint nem zavarta volna, engem viszont borzasztóan
Amúgy én 173-4 vagyok, szóval elég magas, így egy 160 centis sráccal elég viccesen érezném magam.
Szeretem ha egy olyan férfi van mellettem akinek van kiállása, ezzel valahogy biztonságot is ad és nekem is másabb lesz a tartásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!