Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony (<163,165) csajok! A két férfitípus közül melyiket választanátok?
volt 170 körüli és 190 körüli barátom is. külsőség sztem nem sokat jelent. A kémia, hogy van-e valami, ami megmozgat benne, annál inkább.
Nyilván a férfias külső előnyt jelent ( nem azért mert buta liba vagyok és a "férfiatlanabb" férfinak direkt nem akarok esélyt adni, hanem evolúciós okokra visszavezethetően a nő jobban vonzódik az erősebbnek látott, olyan kisugárzást árasztó férfihoz) , de, nyilván csak az ismerkedés korai, felszínesebb szakaszában mérvadó ez.
Ha az alapján keresnék párt, hogy megnézem, milyen árkategóriájú kocsit tud "biztosítani", háááát... már gáz van.
(valahol a kérdésedben ez pl. nőként felháborít, de más téma már)
A racionalitást miért is mellőzi, hogy az alacsony nőnek a magas férfi tetszik? :) Hogy ismét a genetikával példálózzak, az esetek 80%-ban a tőlünk eltérőbb genetikai felépítésű partnert látjuk vonzóbbnak. Így biztosítja a természet a fajon diverzitást. Szóval, abszolúte nem irracionális, hogy az alacsony lányoknak a magas fiúk tetszenek :)
Az elsőt. szerintem, de ezt nem lehet megmondani pontosan, mert attól is függ, milyen a kisugárzása, megfog-e benne mégis valami akkor is, ha átlagos...
Amúgy a 165 cm magas nő nem alacsony szerintem, inkább középmagas.156 körüliek az alacsonyak.Én 165-170 között vagyok valahol és amikor sétálok az utcán, rengeteg nálam jóval a lasconyabb nőt látok.Pedig én sem vagyok magas.
Tényleg a "kémián" múlik a dolog leginkább.
Mivel törpecirkáló vagyok, sosem érdekelt a magasság. 156 centisen szerintem a férfiak legalább 99%-a magasabb nálam. Volt, amikor egy magasabb srác fogott meg, volt mikor egy alacsonyabb, mostani párom pedig teljes mértékben az általad leírt első kategóriába tartozik. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy látatlanba senki nem fogja tudni ezt megmondani neked, kivéve ha teljes mértékben kizárják az alacsonyabb férfiakat, így nyilván ők némileg hátrányban lesznek a magasabb férfiakhoz képet, ez nem hiszem, hogy meglepetés lenne. Ezért nem teljesen értem, mit szerettél volna elérni a kérdéssel. Alacsonyabb srácnak nyilván kisebb esélyei vannak, ahogy egy nagyon magas nőnek is, de egyik eset sem lehetetlen.
A 170 centi nálam már magasnak számít, sorry.(152 cm vagyok)
Az elsőt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!