Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választanátok az alábbi bizarr szituációban?
De koma! Egyiknek se indulj neki, mert te nem párkapcsolatot akarsz, hanem csak dugni párat!
De persze, ha csak dugni akarsz, válaszd a legkönnyebbet s legyél boldog! ;)
Szerintem párhuzamosan bepróbálkozhatsz mind a 3 nál, meg ezzel is megoszthatod a figyelmüket, sosem tudhatják, hogy melyiktől mit akarsz :) Vagy előidézi a versenyszellemet, így olyan hatása lenne, hogy nekik kell érted küzdeniük, és nem neked :)
De csak ügyesen, ne vald be egyiknek sem az érzéseidet, inkább kicsit húzd az agyukat, vagy nem tudom hogy mondjam :)
"megszerezni... kire menjek rá... kit hálózzak be"
kérdező!
azért feltűnt neked, hogy milyen kifejezéseket használsz?!
mintha zsákmányokról, "húsokról", tárgyakról beszélnél!
ezt úgy is lehetne, hogy: megismerkedni, közel kerülni, felfedezni a másikat, és nemcsak a szavak, hanem az attitűd, a hozzáállás szintjén is.
ne légy annyira elájulva, hogy jelen pillanatban mind a 3 csaj szabad ("bőség zavara lett"), mert honnan veszed, hogy éppen te kellesz nekik?
ahogy gondolkozol a nőkről és kapcsolatokról, az nagyon nem szimpi!!!!
Én végig próbálnám az összeset aztán amelyik a legszimpatikusabb azzal maradnák.
Figyelj nem vagy kapcsolatban egyikkel sem semmilyen elvárásuk nem lehet veled szemben,ha nem tudsz dönteni az adott pillanatban mert megszeretnéd ismerni a többi lányt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!