Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társat választanátok magatoknak, akár férjnek?
A megcsalás és a jóképűség nem feltétlen függ össze.
Attól, hogy valaki csúnya, még simán lehet hajlamos a megcsalásra, az más kérdés, hogy kevesebb módja nyílik rá, de ha véletlen úgy alakul, simán félreléphet. Ugyanígy a jóképűek között is vannak nagyon hűségesek, akik rengeteg csajjal összejöhetnének, de mégsem teszik és kitartanak a párjuk mellett.
Egy nagyon jóképű pasiban tényleg nehezebb megbízni, de az alamuszi nyuszi ugrik igazán nagyot. Nálunk a nagymamám világéletében azt mondta, hogy "hagyjuk már nagyapátokat, soha nem volt jóképű". Ennek ellenére most, öregségükre kiderült, hogy több szeretője is volt.
Nekem volt olyan barátom, aki helyesebb pasi volt, mint amilyen szép nő vagyok. Nem éreztem mellette jól magam. A nőket legtöbbször nem érdekelte az utcán sem, hogy mellette álltam, feltűnően nézték. Most egy arcra kevésbé helyes pasival vagyok együtt, de százszor jobban érzem magam vele. (Ő is jó pasi, csak arcra nem az a tipikusan álom kategória) Mellette nem érzem azt, hogy kevesebb vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!