Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti milyen férjet választanátok magatoknak: papucs férjet aki mellett mindent szabad vagy olyant akibe őrülten szerelmesek vagytok de meg kell mellette állni a sarat, ugymond "viselkedni is kell"?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 01:37
1/11 anonim válasza:
Természetesen utóbbi. De mi az, hogy viselkedni? Van arany középút is.
2/11 Egyirányú alagút válasza:
Láttam én már olyat, hogy egy csaj őrülten szerelmes volt egy papucsba. Akkor most WTF?
3/11 anonim válasza:
:)
Mi az a WTF?
A Kérdezőnek: Én nem választok, nekem mindkettő kell!:)
4/11 anonim válasza:
Egyébként mi az, hogy egy férj mellett mindent szabad vagy nem mindent szabad?
Miért, ha megházasodsz, akkor onnantól már nem szabad mindent?:)
Szerelmi kapcsolatot azért szokott az ember kötni, mert szabadabb benne, mint egyedül!
5/11 anonim válasza:
Szóval a közül kell választanom, hogy a férjem legyen papucs vagy én? Egyik sem, de ha "őrülten szerelmes" lennék, akkor mindegy. Valószinű, csak utólag bánnám meg.
6/11 anonim válasza:
Aki mellett mindent szabad avagy sem? Mi ez a középkori visszamaradott világlátás? Nem vagyunk senkinek sem a tulajdona. Az lesz a férjem, akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást, innentől kezdve nincs szó olyasmiről, hogy "szabad-e". Undorító vagy...
7/11 anonim válasza:
Egyik sem a legjobb, de ha választani kéne mindenképp az utóbbit.
8/11 anonim válasza:
Egyik sem. :D
Mi az, hogy viselkedni?
Pl. elmegyünk valami fényűző bálba, és legyek képmutató, nehogy már szégyent hozzak rá a sok sznob előtt? XD
A papucs meg unalmas.
17/L
10/11 anonim válasza:
Tudom nem annyira aktuális már de azért:
Ha választani kéne akkor inkább a második,papucs semmi képen sem most már csak az a kérdés hogy miben merül ki a viselkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!