Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondjuk, hogy nagyon régóta nem jártatok senkivel, ki vagytok éhezve a szeretetre és adva van egy fiú társaság, akiből választhattok. Melyiket választanátok?
Aladár - 169 magas, képzett, humoros, dolgozik, nem iszik, nem dohányzik, introvertált, kreatív, nem jár társaságba, INTJ, nagyon értelmes
Béla - 190 magas, kőműves, motorozik, sokat iszik és dohányzik, élvezi az életet és nem veszi komolyan, laza, elég sok nője volt már, kommunikatív
Csaba - 179 magas, senki se tudja, hogy miből él, izmos, tetoválás-mániás, szereti a nőket, 8 általánosa van, nem is túl okos, nagyon jól él, elég vagány
Dani - 182 magas, tipikus kocka, programozó, jól keres, imád játszani, a net az élete, eléggé magának való, okos, elég unalmas, nagyon érzékeny, feminin, nem valószínű, hogy volt valaha is barátnője
Csökkenő fontossági sorrendben: BCA,
és akihez rozsdás piszkavassal se nyúlnék: D
Ezek alapján Aladárt. Bár társaságba járhatna, vagy járhatnánk, mert szeretek kimozdulni, a többi stimmel.
Nem szeretem a rossz fiúkat, nekem fontos a megbízhatóság, tisztesség. :)
1-es
És ha hozzátenném B-hez és C-hez, hogy hűtlenségre hajlamosak?
2-es
Nem nagyon értelek.
Ezek a leírt srácok ennyire hulladékok a te szemedben?
Pontosan mire vágysz?
Hűtlenség? Nem érdekel. Én a mának élek, pontosabban a pillanatnak.
D Kockákkal még gyakorlati fizikáról se lehet beszélni, mert olyan lekezelőek és nőgyűlölőek.
A meg nagyon alacsony, ha a magasság nincs meg, akkor tárgytalan az egész, mert bármit is tesz, azzal rosszul érzem magam mellette.
B a legvonzóbb, mert ő legalább tudja, mi kell a nőnek!
C meg a futottak még kategória, IQ0 izmos hústorony, velük van tele minden sznob és alpári bár.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!