Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondjuk, hogy nagyon régóta nem jártatok senkivel, ki vagytok éhezve a szeretetre és adva van egy fiú társaság, akiből választhattok. Melyiket választanátok?
Aladár - 169 magas, képzett, humoros, dolgozik, nem iszik, nem dohányzik, introvertált, kreatív, nem jár társaságba, INTJ, nagyon értelmes
Béla - 190 magas, kőműves, motorozik, sokat iszik és dohányzik, élvezi az életet és nem veszi komolyan, laza, elég sok nője volt már, kommunikatív
Csaba - 179 magas, senki se tudja, hogy miből él, izmos, tetoválás-mániás, szereti a nőket, 8 általánosa van, nem is túl okos, nagyon jól él, elég vagány
Dani - 182 magas, tipikus kocka, programozó, jól keres, imád játszani, a net az élete, eléggé magának való, okos, elég unalmas, nagyon érzékeny, feminin, nem valószínű, hogy volt valaha is barátnője
Aladár vagy Dani. Amelyiket megszeretem, amelyik törődőbb. Kérdező Te férfi vagy? Te volnál Aladár, a tökéletes Alfa hím?
Szegény Dani mitől lett unalmas? Mert valaki ilyennek látja mi van ha nekem izgalmas? Mi van ha nekem Aladár unalmas, hisz olyan rohadtul tökéletes, ahol valami sántít.
Béla és Csaba inkább unalmas agyi kapacitásuk híján. Kevés közös témánk lenne. 27N
Aladár miért lenne tökéletes Alfa hím?
Direkt 4 eltérő jellegű srácot írtam ki, egymás komplementerét.
Csaba volna az Alfa, meg Béla. Az egyik a maffiózó jellegű, a másik meg a flegma, a mának élő.
Dani a tipikus kocka akar lenni, akit a nők többnyire lenéznek(mint látható), Aladár meg egy jobb képességű, de a nők elől rejtve maradó "átlag Jóska".
44-es
Ez most ugye szarkazmus akart lenni?
Bocs, csak elemet kéne cserélni a trolldetektoromban és a saját képességeim meg gyakran becsapnak.
Oké 47-es, elfogadom.
Tényleg nehéz lehet. Én biztosan nem mennék bele, de ez kb a kaki-pisi szex, heti gruppen orgia vagy kínzós fétises szint a mi fejünkben.
Mi férfiak nem szeretjük a szélsőséges nőket, legalábbis én így látom. Te ezzel elég szélsőséges vagy, talán némi teszto-túltengésed is lehet.
Ettől még szurkolok neked, hogy összejöjjön.
Aladárt. Feltéve ha nyitott lenne irányomban, mivel én is introvertált vagyok.
A Béla és Csaba tuti kilőve. Nem szeretem a buta és a túl laza figurákat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!