Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony (<163,165) csajok! A két férfitípus közül melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Egy 170 körüli, de kifejezetten jóképű és tanult/intelligens/értelmes/érzelmes ember vagy egy +180-as, de átlagos/szürke arcú és nyers fickó. Utóbbi alatt azt értem, hogy nem az az érzelmes típus, inkább a mérsékelt redneck irányvonalat követi. Nehezen tudom ezt megfogalmazni, de ezalatt talán azt a férfitípust értem (és amivel már többször találkoztam), aki sem anyagi sem intelligencia sem pedig a felfogása/világnézete terén nem átlag feletti, csupán egy átlagos szerethető ember, eltartja a családját, de komolyabb dolgot nem fog nyújtani. Azt is mondhatnám, hogy a fiatalos liberális vs. konzervatív/hagyományos értékrend. Ezt az összehasonlítást csak azért vázoltam fel, mert több olyan ismerősöm van, aki az első kategóriába tartozik és még sincs barátnője, míg az utóbbi kategóriába tartozóból több embert is ismerek, kvázi az a tipikus magyar férfi, akit sokszor képtelen vagy megkülönböztetni, semmi extrát nem nyújt (drága kocsi, saját lakás), de azzal, hogy férfias testalkata van, sokszor a szép csajokat is le tudja venni a lábukról. Ebből kiindulva, én azt veszem észre, hogy az alacsonyabb nők is a magasságot jobban preferálják (ezzel a racionalitást is mellőzve), vagy tévedek? Képet direkt nem fogok linkelni, mert azt már megtudtam, hogy a férfi kinézete az arc tekintetében elég szubjektív és azzal csak összezavarnálak benneteket, szóval az első típusú pasihoz képzeljetek el egy számotokra elég vonzó arcot, míg a másodikhoz pedig egy olyat, ami számotokra a nagy szürke átlagot testesíti meg, de azért rondának sem tartjátok.2016. nov. 11. 18:02
12/13 A kérdező kommentje:
#11: Akkor a te válaszod csak egy újabb cáfolata annak a bullshit tanácsnak, hogy "Ha alacsony vagy keresgélj az alacsony csajok között." Persze. Mindegyikőtöknek csakis magas vagy átlagos pasi kell, ennyi a történet.
2016. nov. 15. 13:09
13/13 anonim válasza:
Nem lehet valahogy mixelni a kettőt? Az àltalad leìrt kèt tìpus közúl ha vàlasztanom kell, talàn az első, de èn vegyìtenèm a kettőt, plusz hozzàadnèk màs szemèlyisègjegyeket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!