Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda/alacsony/férfiatlan pasik nem éreznek lelki fájdalmat, amikor szép csajokról "álmodoznak"?
Én magas vagyok, közepesen ronda és hát ez utolsót nem tudom, de sosem leszel az a torokhangon üvöltöző "a férfinek a homlokáva' kő' megállítanijja a szuronyt!" ember aki közben vidáman kortyolgat a Kőbányaiból (vagy Koccintósból)
Én nonstop lelki fájdalmat érzek, de nem (csak) emiatt. Ez is benne van de ez csak egy csepp a tengerben.
A leírásod alapján egy normális fazonnak tűnsz és az a szomorú,hogy az ilyenek maradnak hoppon,mondom nőként.Ha egy bunkó,ronda Bochkor Gábornak összejön egy orvosi diplomával rendelkező,szép nő,te neked is van esélyed.Neki se azonnal sikerült,eleinte ő panaszkodott interjúkban,hogy mások elkapkodják előle a jó nőket.
Ráadásul arányaiban több Magyarországon az olyan nő,aki ad magára,így több a tűrhető kinézetű,mint férfiban.Nem véletlen,hogy 2-3 év alatt egy Erasmus-os mentortársamnak jött csak össze cserediák csaj,többnek nem.Még a litván ,meg a lengyel csajok is inkább a brazilokkal vagy másokkal jöttek össze.Mondjuk a kinézet egy dolog,mert a mentortársam,aki csajt szedett össze,az se egy matyóhímzés.Örülj annak,hogy ha teszem azt mediterrános kinézetű,de nem roma csajt akarsz,simán összejöhet vagy akár az ellentéte és egyikért sem kell másik országba utaznod.A magyar pasik legtöbbje nem,hogy csúnya,a személyiségük se a tipp-topp,úgy,hogy szerintem nyugodtan próbálkozz olyan lányoknál,akik szimpatikusak.Szóval,fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!