Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehet szert barátnőre egy alacsony, vékony, férfiatlan fiú (aki mindezeket a tulajdonságait kicsit sem bánja)?
Ja, ezt benézted.
És hiába költözöl el, ezt már nem mosod le magadról :D
Én nem vagyok frusztrált :D
Ha meg gyakran jársz ide, úgyis tudod, ki az a debreceni srác...(de szerintem te vagy az).
van itt egy 22 éves debreceni srác aki a rekordot tartja az önsajnáltató kérdésekben :D
Amúgy gyúrd ki magad, és legyél férfias viselkedésű
Én 24 éves vagyok.
Egyébként pedig nem szeretem a férfias viselkedést és külsőt sem, számomra az visszataszító. Nem szeretem a nyers dolgokat úgy egyáltalán. Fölösleges testileg edzenem magam, hiszen nem az számít elsősorban. Én inkább maradok a saját - valóban konstruktív - kedvteléseimnél. Ha pedig nem kellek egy nőnek sem, az az ő bajuk, mindig idolok után sírnak, aztán ezekről az idolokról kiderül, hogy nekik nincs szükségük egy nőre pár hónapnál tovább... De nekem nincs szükségem félévente más nőre, van annál komolyabb dolgom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!