Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehet szert barátnőre egy alacsony, vékony, férfiatlan fiú (aki mindezeket a tulajdonságait kicsit sem bánja)?
Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom, hogy nehéz dolga van a magamfajtának és még extrovertált sem vagyok túlságosan.2012. aug. 6. 16:56
11/37 A kérdező kommentje:
Nem, mert szerintem a belső értékek fontosabbak. Engem nem érdekelnek a külsőségek. De tudom, hogy sajnos a legtöbb embert elsősorban ez érdekli.
Miért változtassak számomra lényegtelen dolgokon?
Nem egyértelmű, hogy az ember azon változtasson, ami számára fontos?
Nem akarok mások véleményétől függni. Persze nyilvánvaló, hogy ez nem egészen lehetséges. De minek kezdjek bele egy hatalmas projektbe (testépítés), ami számomra teljesen közömbös dolog?
Hiszen én így jó vagyok magamnak külsőleg, mert számomra nem fontosak a külső értékek.
Szerintem érthető.
2012. aug. 6. 17:42
12/37 anonim válasza:
Én értem, de jobb ha elfogadod, hogy másoknak viszont fontos a külső. És szerintem neked is. Összejönnél neked külsőre nem tetsző lánnyal? Oké, hogy elfogadod magad, de attól még nem várhatod, hogy másoknak tetsszél.
13/37 A kérdező kommentje:
Engem a külső tökéletesen hidegen hagy. Már-már aszexuálisnak hiszem magam emiatt. A lényeg, hogy értelmesen lehessen vele beszélni. Az plusz pont, ha kicsit, hűvös, tárgyilagos, s közben tájékozott ebben-abban. Persze nem fontos, ez csak egy afféle ideál. Külsőre pedig... édes istenem, nekem mindegy. Csak legyen kivel eszmét cserélni és közös pillanatokat megélni. Valakinek kedveskedni, beszámolni a legújabb olvasmányélményről és viszont fogadni az ehhez hasonlókat. Egyébként meg mondták már páran, hogy milyen érdekes a tekintetem, meg kedves az arcom stb. szóval biztos nem vagyok ronda. Vagy ha az is vagyok, hát édes istenem, attól nem leszek szebb, ha kigyúrom magam. Nem vagyok ennek a dolognak a híve a legkevésbé sem.
2012. aug. 6. 17:54
15/37 A kérdező kommentje:
Igen, szeretek. Ez a leglényegesebb dolog számomra.
2012. aug. 6. 18:49
16/37 anonim válasza:
Te biztos nagyon aranyos vagy :)
17/37 A kérdező kommentje:
Miért gondolod ezt, kedves válaszoló? :)
2012. aug. 6. 19:06
18/37 anonim válasza:
Mert nem olyan vagy mint sokan, akiknek első a külső. Önmagadat is elfogadod, és ahogy írtál magadról, nem úgy tűnt mintha egy ősbunkó lennél. Meg persze szeretsz olvasni, ami szerintem arra utal, hogy te inkább amolyan kedves, visszafogott fiú vagy. :)
19/37 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy visszafogott vagyok és szeretek kedves is lenni az emberekkel, különösen, amikor magától adódik a helyzet. De mivel zárkózott vagyok, még kedveskedni sem könnyű magamtól, pedig nagyon sokszor lenne kedvem hozzá...
2012. aug. 6. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!