Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehet szert barátnőre egy alacsony, vékony, férfiatlan fiú (aki mindezeket a tulajdonságait kicsit sem bánja)?
Ok. Akkor kivételes, fantasztikus ember vagy, lángoló elme, de ha visszatérünk a kiinduló kérdésedhez, azt kell válaszolnom, hogy még ezen képességeid sem tudják elrejteni, hogy szarul nézel ki. Azért nincs csajod, mert ropi vagy, szexuálisan közömbös.
Szerintem komolyabb bajok is lehetnek veled, nem véletlenül vagy magányos, de erre úgyis csak lelkesen magyaráznál, így nem foglalkozom vele. De te is tudod, hogy egy férfinak nem kell szépnek lennie...
Feltettél egy kérdést, ami alatt az a kép alakult ki rólad, hogy egy beképzelt, kis f@sz vagy. Ez is biztos a mi hibánk.
Nem a tartalom a lényeg, hanem a megfogalmazás módja. Így arra kell jutnom, hogy te közönséges vagy és ítélkező.
"beképzelt kis fasz" - ez pedig számomra tökéletesen tartalmatlan, mert túlságosan sok mindent jelent.
Egyébként nem alakulhatott ki rólam az a vélemény, hogy csúnya vagyok. Azt már pedig mondtam, hogy általában nem ez a vélemény, csak éppen nem vagyok férfias. Azt meg nem bánom, rengeteg meleg van például, akik nem férfiasak és mégis szépek esztétikai értelemben. Illetve rengeteg vékony fiúnak van barátnője az egyetemen. Nekem most nincs. Miért nincs? Valójában, mert aki szeretne velem kezdeni, annak fő időtöltése, hogy a körmét nézegeti. Egyetlen lány van, aki nekem megfelelne, de neki van barátja. Egyébként meg nem mondtam, hogy egyedül vagyok. Erre a nyári időszakra valóban, én rendeztem így, hogy tudjak a kötelező dolgaimmal törődni. És rosszul rendeztem. Vannak barátaim, csak velük ritkán lehet találkozni, mert roppant elfoglaltak... De akik komolyan csinálnak valamit, mindig azok... Egy év és talán én is legalább annyira elfoglalt leszek :)
Szerintem csak te akarsz bennem egy beképzelt kis faszt látni, én nem tudom, miért. Mondd, te önkénteskedsz? Te odamész egy-egy hajléktalanhoz az utcán segíteni nap mint nap? Te megvédel másokat, ha bántanak? Szerintem ezek a dolgok nem állnak a beképzeltekre... de te tudod.
Ha akarod, láss bennem egy beképzelt kis faszt. Ez csak a saját számládra megy.
Nem rólam van szó, mert nem én írtam ki a kérdést.
Azt kérdezted, hogyan lehet barátnője egy olyannak, mint te. Azóta minden válaszra csak véded magad. Ha az alkatodat említjük: szerinted nem tré, ha valaki sovány. Ha a jellemed fekete foltjaira mutatunk: hosszas érvelés a kiválóságod mellett. Na jó, egyes szám, mert már csak én írok neked. :)
Mire is szeretnél választ kapni? Ja, tudom már. A csajok ürügyén szerettél volna magadról beszélni, számkivetett, zseniális, szorgalmas és határozott embernek látszani. Fasza, mert én meg unatkoztam melóban, így el tudtunk dumálni. Nincs ennek semmi értelme, barátom, és amíg saját magadon kívül senkinek sem hiszel, nem is fog javulni a helyzet. Próbálj ki valamit! Egyetlen napig élj úgy, hogy valahányszor furcsa dolgot látsz, gondolj arra, hogy te vagy a hülye. Lehet, hogy segít egy kicsit közelebb kerülni az emberekhez.
Sokáig egész életemben úgy éltem, mert a "társaim" elhitették velem, hogy én vagyok a hülye, a fogyatékos. Na, ebből lett elegem és elhatároztam magam, mihez fogok kezdeni. Azóta sikerélményeim is vannak és lényegében elégedett vagyok. Nem vagyok zseniális, te elég fekete-fehér módon látsz, de annál-inkább céltudatos és komolyan veszem a dolgaimat. Amiben nem vagyok elégedett... nem, ilyen nincs, inkább bizonytalan vagyok benne... az a lánykérdés. Például az is bosszant, miért nem voltam szerelmes soha lányba? De a lényeg, hogy engem inkább a szelleme vonz valakinek - lényegében nemtől függetlenül. A szexet viszont - volt már benne tapasztalatom - nem bírom elviselni a lányokkal.
Részben ezért vagyok én más. És nem vagyok különleges, én ilyet nem mondtam. Az viszont biztos, hogy tanulmányaimból fakadóan másként élem meg a dolgokat, mint sokan... de ez sem emel ki engem a tömegből. Én is része vagyok a tömegnek, csak te akarod túlmitizálni azt, amit mondok. Na, a kávészünetnek megint véget vetek és folytatom a kutatást.
Nem hiszem, tényleg vannak ilyen emberek.
Mindegy, akkor próbáld ki fiúval. Hátha attól boldogabb leszel, többet nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!