Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, sovány, aranyosnak tartott fiúk miért csak a túlsúlyos, nagydarab lányoknak jönnek be?
mit gondolsz vajon miért ?
mert az alacsony fiúk nem kellenek senkinek.
170 cm alatt selejtek. Erre ők is rájönnek egy idő után.
Mert nem találnak csajt, mert a normál és az alacsony
csajoknak is minimum 175 cm-es kell.
Nincs más választásuk, vagy egyedül maradnak, vagy elfogadják azt ami jön...
166 cm / F
#1 nem csak 175 felett számít-.- ha van hozzá egy helyes arcod, akár ugyanolyan magas is lehetsz mint a lány, engem legalábbis csak az zavarna ha kisebb lennél. ja és ha a 2. is te vagy nem csak egy alteregód, akkor miért keseregsz itt a 166cm-eddel?
kérdésre: bocsi nem tudom, nekem nem ők jönnek be:D
1. válaszoló vagyok,
ugyanolyan magas nem hiszem hogy lehet a fiú, mert a lányok
többsége magassarkút vesz fel, és akkor már fél fejjel magasabb... és ez szerintem mind 2 félnek zavaró.
amúgy a 2. válaszoló nem én vagyok.
166/ F
2. talán azért sikerült neki,mert mind sík részeg csaj volt:D
Különben több száz éve működik,hogy egy nő akkor érzi jól magát a pasi mellett ha fel tud rá nézni.Na most ez érthető szó szerint is,hiszen mindig mindenből a nagyobbnak van jelentősebb tekintélye.Egy 165 cm srác hiába van kigyúrva,akkor is lenézem,mert a vállamig ér.
A sovány fiúk meg a fentebb említettek miatt szintén kiesnek a körből. (egy sovány-valszeg erőtlen-srác pl hogy védné meg a bnőjét?ugye megint a biztonság érzetes dolog jöhet szóba a csajok részéről)
Én szeretem az alacsony, vékony fiúkat, eddig minden exem velem egymagas vagy 1-2 centivel volt magasabb ès nem ez állt közénk, hanem az, hogy nem tettem szét első kérésre a lábam -.-
Pedig nem vagyok túlsúlyos, van feleslegem, de max 5 kilo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!