Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképp mi a baja a nőknek egy sub pasival, ha amúgy meg pont ezeket a tulajdonságokat várják el a férfitól?
Legyen odaadó, legyen gáláns, legyen figyelmes, mindig a nő érdeket nézze.
Tulajdonképp mi is a kifogás ellenűk?
Az a nyomi sztereotípia, hogy egy sub pasi nem álja meg a helyét az életben?
Ehhez képest pont a sikeres férfiak akarnak sokszor, ilyen felállást az ágyban.
Vagy az a baj hogy nem egy vadállat az ágyban?
Csak akkor miért megy mindig a panaszkodás, hogy a férfiak túl erőszakosak, meg durvák az ágyban?
Néhány nő felvilágosítana, hogy mi is a baj az ilyen férfiakkal?
"Szubmisszív (non-asszertív) viselkedésre jellemző, hogy kerüli a konfliktusokat, visszafogottan viselkedik, konfliktus esetén nem tudja kifejezni az érzéseit és az igényeit. Nem tud kiállni a jogaiért."
Szívesen. Kicsit tájékozódj mielőtt kérdezel.
Nálunk én vagyok a sub, párom (ffi) a domináns. De ettől függetlenül odaadó, gáláns, figyelmes, és a tenyerén hordoz. Ez abszolút nem dom/sub kérdés, hanem alapvető emberi tulajdonságok.
Nekem amúgy semmi bajom a sub pasikkal, csak én is a korbács másik végén szeretek lenni 😀
1. Sub mint bdsmben, vagy pontosabban szexben, alárendeltebb,(alárendeltebb?!) szerepet betöltő személy.
Nem mint személyiségjegy.
Odaadó, gáláns, figyelmes. Ezek hol alárendelt szerepek? Gáláns eleve csak magasabb pozícióból tudsz lenni.
A többi meg nettó általánosító baromság fröcsögésekből összelegózva.
"mindig a nő érdekét nézze" - ez hol jó dolog? Eg ypárkapcsolatban biztos nem.
Dehát ez van, ha sztereotípiákra szteretípiákkal reagálsz. Se füle, se farka az egésznek, te meg próbálsz valami konkrétumot kihozni belőle:D
Ne fórumokról szedd a tapasztalatot és akkor majd nem lesznek ilyen gondjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!