Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképp mi a baja a nőknek egy sub pasival, ha amúgy meg pont ezeket a tulajdonságokat várják el a férfitól?

Figyelt kérdés

Legyen odaadó, legyen gáláns, legyen figyelmes, mindig a nő érdeket nézze.

Tulajdonképp mi is a kifogás ellenűk?

Az a nyomi sztereotípia, hogy egy sub pasi nem álja meg a helyét az életben?

Ehhez képest pont a sikeres férfiak akarnak sokszor, ilyen felállást az ágyban.

Vagy az a baj hogy nem egy vadállat az ágyban?

Csak akkor miért megy mindig a panaszkodás, hogy a férfiak túl erőszakosak, meg durvák az ágyban?

Néhány nő felvilágosítana, hogy mi is a baj az ilyen férfiakkal?

#nő #domina #Submasziv férfi #Emberi kapcsolat a bdsmben
2023. nov. 30. 14:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
62%

"Szubmisszív (non-asszertív) viselkedésre jellemző, hogy kerüli a konfliktusokat, visszafogottan viselkedik, konfliktus esetén nem tudja kifejezni az érzéseit és az igényeit. Nem tud kiállni a jogaiért."

Szívesen. Kicsit tájékozódj mielőtt kérdezel.

2023. nov. 30. 14:36
 2/27 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk én vagyok a sub, párom (ffi) a domináns. De ettől függetlenül odaadó, gáláns, figyelmes, és a tenyerén hordoz. Ez abszolút nem dom/sub kérdés, hanem alapvető emberi tulajdonságok.

Nekem amúgy semmi bajom a sub pasikkal, csak én is a korbács másik végén szeretek lenni 😀

2023. nov. 30. 14:37
 3/27 A kérdező kommentje:

1. Sub mint bdsmben, vagy pontosabban szexben, alárendeltebb,(alárendeltebb?!) szerepet betöltő személy.

Nem mint személyiségjegy.

2023. nov. 30. 14:41
 4/27 A kérdező kommentje:
2. Én is így gondolom, de pl itt gykn is sokszor megkaptam már, hogy undorító, meg hányinger, meg hogy nem is férfi aki ilyen. Valamiért ok nő fejében, az él, hogy az a férfi aki bármi bdsmet akar subként, az automatikusan valami balfasz szerencsétlen. Vagy nem tudom. De fel nem merül hogy ennek lenne nekik szimpi oldala is.
2023. nov. 30. 14:45
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem itélem el. Viszont én meg nem tudnék domina lenni. Nekem ez a szerep nem megy, így a szeretkezést se élvezném
2023. nov. 30. 15:06
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Odaadó, gáláns, figyelmes. Ezek hol alárendelt szerepek? Gáláns eleve csak magasabb pozícióból tudsz lenni.

A többi meg nettó általánosító baromság fröcsögésekből összelegózva.

"mindig a nő érdekét nézze" - ez hol jó dolog? Eg ypárkapcsolatban biztos nem.

Dehát ez van, ha sztereotípiákra szteretípiákkal reagálsz. Se füle, se farka az egésznek, te meg próbálsz valami konkrétumot kihozni belőle:D

Ne fórumokról szedd a tapasztalatot és akkor majd nem lesznek ilyen gondjaid.

2023. nov. 30. 15:07
 7/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem ismerik a bdsm-et és nem értik hogy mire gondolsz
2023. nov. 30. 15:15
 8/27 A kérdező kommentje:
7. Hát igen, gondoltam hogy ez lesz, csak hát tényleg nem értem a dolgot.
2023. nov. 30. 15:19
 9/27 A kérdező kommentje:
5. Mindenki ezt mondja, mindenki így kezdi, az őszes nő is aki később rájött hogy ez tetszik neki. Soha meg se próbáljátok, élből el van utasítva, mondván hogy egy nő nem ilyen.
2023. nov. 30. 15:21
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg nő van...arra még nem gondoltál hogy mindenki más?
2023. nov. 30. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!