Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképp mi a baja a nőknek egy sub pasival, ha amúgy meg pont ezeket a tulajdonságokat várják el a férfitól?
Figyelt kérdés
Legyen odaadó, legyen gáláns, legyen figyelmes, mindig a nő érdeket nézze.
Tulajdonképp mi is a kifogás ellenűk?
Az a nyomi sztereotípia, hogy egy sub pasi nem álja meg a helyét az életben?
Ehhez képest pont a sikeres férfiak akarnak sokszor, ilyen felállást az ágyban.
Vagy az a baj hogy nem egy vadállat az ágyban?
Csak akkor miért megy mindig a panaszkodás, hogy a férfiak túl erőszakosak, meg durvák az ágyban?
Néhány nő felvilágosítana, hogy mi is a baj az ilyen férfiakkal?
2023. nov. 30. 14:33
21/27 A kérdező kommentje:
19. Vidéken semmit nem ér. :(
2023. nov. 30. 17:30
22/27 anonim válasza:
Az ilyen férfiakat szeretem! Mindenkinek jobb, ha én iranyitok. Ugyanakkor, az agyban sajnos nem izgat fel, hogy a kék-zöld-lila 50 árnyalatát verem fel a férfi testére
23/27 A kérdező kommentje:
22. "hogy a kék-zöld-lila 50 árnyalatát verem fel a férfi testére" Hát igen, gondoltam hogy csak ennyit jelent sokaknak a bdsm szó, de hidd el, ennél sokkal többet, és sokszor ezt pont nem.
2023. nov. 30. 20:01
24/27 anonim válasza:
Én azt nem értem számít hogy mi baja van ezzel vagy akár az összes nőnek ha csak egy kell akinek nem az a baja?
25/27 A kérdező kommentje:
24. Mivel az a rendszer, hogy a férfi az aki keres, és udvarol, és a célirányos kereséstől irtóznak a nők, így igen számit. Gyakorlatilag esélytelen vagyok. Fel kéne költözni pestre, meg minden más tulajdonságomban kigyúrni magam, hogy bármi érdemi esélyem legyen. Csak az még 5-10 év. És akkor is csak minimális esélyem van.
2023. dec. 8. 09:58
26/27 anonim válasza:
Én egész új vagyok a témában, “véletlen” sodródtam bele. Azt hittem, hogy csak a vanília és a szubmisszív oldal tetszik, de úgy alakult, hogy alám rendelte magát valaki, s mivel nagyon megszerettem, így a kedvére akartam tenni a Domme eljátszásával, röviden. Ezzel együtt nem tekintettem rá kevésbé férfiként, ami tulajdonképp még engem is meglepett. Hidd el, hogy van remény, hogy úgy szeressen valaki és úgy fogadjon el, ahogy neked is jó. Talán fogadd el előbb te magad, merj megnyílni, sebezhetőnek lenni és lesz, akivel egymásra találtok.
27/27 A kérdező kommentje:
26. Köszi a biztatást kedves vagy! 🤗
jan. 5. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!