Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképp mi a baja a nőknek egy sub pasival, ha amúgy meg pont ezeket a tulajdonságokat várják el a férfitól?
Legyen odaadó, legyen gáláns, legyen figyelmes, mindig a nő érdeket nézze.
Tulajdonképp mi is a kifogás ellenűk?
Az a nyomi sztereotípia, hogy egy sub pasi nem álja meg a helyét az életben?
Ehhez képest pont a sikeres férfiak akarnak sokszor, ilyen felállást az ágyban.
Vagy az a baj hogy nem egy vadállat az ágyban?
Csak akkor miért megy mindig a panaszkodás, hogy a férfiak túl erőszakosak, meg durvák az ágyban?
Néhány nő felvilágosítana, hogy mi is a baj az ilyen férfiakkal?
Ja, hogy te most szexualitásról, szexuális szerepkörökről beszélsz?
Akkor miért ide tetted ki a kérdést, jószágom az Úrban? Meg hogy jön az odafigyelés, gálánsság meg ilyesmi a témához?
Fordítva ülsz a lovon... Előbb szerezz barátnőt és utána próbáld megbeszélni vele hogy szeretnéd hogy az ágyban ő legyen a domináns. Az nem nagyon járható út hogy úgy próbálsz csajozni hogy te sub vagy és domináns nőt keresel. A nők az ágyban inkább subok. De van olyan aki a kedvedért domináns lesz ha eléggé szeret.
Ezt 52 éves domináns férfiként tanácsolom.
9#
Szerintem te nem ismered az èn szexuális szokásaimat. Elèg nyitott vagyok, sok mindent kipróbáltam.
De ha engem nem indít be az hogy egy fèrfi legyen alárendelt, akkor nem indít be. Nem fogom magamra erőltetni azt ami egy picit sem vonz.
Tèged sem kényszerít senki arra hogy belemenj olyan felállásba ami neked nem tetszik. Neked se lenne èlvezetes eljátszani a dom szerepet, amikor nem erre vágysz.
11. A szex kategóriába nem lett volna jobb, ott mindenki csak a szex felől közelíti meg, engem a párkapcsolati része érdekel.
Ha szeretsz valakit (ki) szolgálni, arra odafigyelsz, arra költesz, őérte teszel is, így jön ide.
"11. A szex kategóriába nem lett volna jobb, ott mindenki csak a szex felől közelíti meg, engem a párkapcsolati része érdekel."
14, dehát te most pontosan ugyanez csinálod. A szex felől közelíted meg a párkapcsolatot.
"Ha szeretsz valakit (ki) szolgálni, arra odafigyelsz, arra költesz, őérte teszel is, így jön ide."
Jjjja, de ez itt a párkapcsolatok kategória, nem szexuális kiszolgálásra gondol az ember ha arról van szó, hogy valaki figyelmes, gáláns, odafigyelő. Hanem mivle ez a párkapcsolatok kategória, itt emberi tulajdonságként, általános interperszonális gesztusként értelmezik. És mint ilyen, semmi köze az alárendeltséghez.
Meg mondjuk... szexuálisan sem, hsizen az egész szexualitás csak úgy működik jól, ha odafigyelsz a másikra. A domina is akkor lesz jó domina, ha tudja melyik fajta uralkodás jön be a másiknak és melyik nem.
Szóval én azt látom itt te vagy az, aki csak a szexre van ráfókuszálva És mint ilyen jó helyen van ez a kérdés a szexualitás kategóriában.
18 "Jjjja, de ez itt a párkapcsolatok kategória, nem szexuális kiszolgálásra gondol az ember ha arról van szó, hogy valaki figyelmes, gáláns, odafigyelő. Hanem mivle ez a párkapcsolatok kategória,"
A nőknek van egy ilyen általános asszociácioja, hogy aki szub az ágyban, az az életben is rossz pasi. Ez igy már párkapcsolati téma, mert az lenne a lényeg, hogy ez miért van. Aki az ágyban sub, az szerintem sokszor(nem mindig de) általában ilyen. Kedves, figyel a nőre, stb...
"itt emberi tulajdonságként, általános interperszonális gesztusként értelmezik. És mint ilyen, semmi köze az alárendeltséghez."
Pontosan annak is szántam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!