Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nézik le a kevésbé jómódú férfiakat? A nőknek tulajdonképpen mi számít?
Legalábbis Pesten így néz ki. Főleg a csinosabb nők fent hordják az orrukat. Az egyik fele azt várja el, hogy diplomás értelmiségi legyél, a másik hogy pénzes, de nem árt ha hozzá jóképű és izmos is vagy.
Akkor a nők tulajdonképpen mit is papolnak folyamatosan a nagy szerelemről meg ezekről? Mert nem egy ilyet tudnék mondani, hogy a nőknél az anyagi háttér jobban számított.
Érdekes, én férfiként sose ezt nézném, tőlem a sarki zöldséges lány is lehet a szerelmem, ha valami megfog benne.
Nekem az igényesség. Őszintén nem érdekel, hol van anyagilag az illető, ha egy szakadt, ápolatlan izének néz ki, egyszerűen nem fog meg. Sok amúgy a tehetősek között is, aki mackónadrágban, zsíros/kócos hajjal, csimbókos szakállal mászkál, vagy koszos körmökkel/rossz fogakkal. Bocsánat, de ezektől (és minden kombinációjuktól) én undorodom.
Az igényesség, az önkritika és a stílus nem kerül pénzbe attól a szinttől, hogy van mit enned, és tudod fizetni a számlákat. Olyan nincs, hogy valaki nem tud megengedni magának hét 2 hajmosást és naponta tisztálkodást, meg néha napján valami mosott/ízléstelen szar helyett rendes ruhákat, miközben van kocsija, mobilja, esetleg dohányzik is, vagy eljár iszogatni, és a többi szar.
Igaza van utolsonak.
Vagy tegyel magadert minden teren vagy szepen add le az egenyeidet es erd azokkal a nokkel akik jutnak neked.
ja, de ha a zöldséges csaj vagy a diplomás nem tip-top akkor kuka, akkor mire föl panaszkodsz, ha így van?
de akárhogy nézzük, még mindig a férfinek jobb, karriert építeni még mindig lehet (pénzesség), míg genetikát átírni nem (csinosság). mondom ezeket férfiként.
Ez igen utolso,egy CPU-t elobbre tartasz mint egy finom hamvas puncit,kinek mi?
Inkabb jatek helyett kepezned magad meg karriered epitened mint egy igazi ferfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!