Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nézik le a kevésbé jómódú férfiakat? A nőknek tulajdonképpen mi számít?
Legalábbis Pesten így néz ki. Főleg a csinosabb nők fent hordják az orrukat. Az egyik fele azt várja el, hogy diplomás értelmiségi legyél, a másik hogy pénzes, de nem árt ha hozzá jóképű és izmos is vagy.
Akkor a nők tulajdonképpen mit is papolnak folyamatosan a nagy szerelemről meg ezekről? Mert nem egy ilyet tudnék mondani, hogy a nőknél az anyagi háttér jobban számított.
Érdekes, én férfiként sose ezt nézném, tőlem a sarki zöldséges lány is lehet a szerelmem, ha valami megfog benne.
Olyat kell nyujtani a nonek,hogy ne akarjon megcsalni,pl legyel igenyes,izmos,adj magadra,lassa rajtad a potencialt,az agyban ugy rendezd le hogy uvoltson az kejtol,jol tudj nyalni,dugni.
Es igen bizony kell az egzisztencia de nem azert,hogy a nonek add a penzt hanem egy igenyes ferfi akar dolgokat az eletben,barmi legyen is az,van igenye arra ,hogy megszerezzen bizonyos javakat.
Hát bocs, de nőként én is jobban örülnék egy erősebb gépnek vagy valami maradandóbbnak fäsz helyett. :D Azt amúgy is mindenki lóbálja nekem, vagyis lóbálná, ha hagynám. Nekem érték kell, nem olyan, amit jóformán kerülgetni kell, mert mindenki kelleti magát, meg ajánlkozik.
A munka, a képzések, az, hogy valamivel foglalkozol, megtérülő dolgok. Most az, hogy valakit megkúrsz, hát istenem... Egy jó este. És? Kapcsolatra meg a legtöbb ember nem alkalmas, nálam legalábbis, mert nekem szükségem van arra, hogy a másik motiváljon. Az meg nekem egyáltalán nem hiteles személy erre, aki önmagában egy, a saját életét pofozgatni jobbra és jobbra lusta, magát fejleszteni meg megjárni a szamárlétrát meg türelmetlen kis suttyó.
Mint mondtam, farkat lehet találni bárhol. Meg spermadonort. Egy társat, akire lehet számítani... Nem. És a "számítani rá" azt jelenti, hogy nem dől össze a világ, ha velem történik valami (ahogy akkor sem, ha vele), és pár hónapra egyikünk majd kiesik a melóból, vagy munkát vált, és egy időre elmarad a fizetés az egyik félnek. Nem kell engem eltartani, de elvárom, hogy a másik ne egyik napról a másikra éljen. Én sem bírnék úgy élni, ahogy úgy sem, hogy nem tettem bele mindent a képzésembe, és nem állok több lábon. Ez választás kérdése, nem a sorsé.
"Meg izmosnak lenni,igen,aztán a legtöbb nő meg szülés után elhízik,de valamelyik már eleve kövér,de azok is elvárják,hogy legyen már jóképű,izmos,aki hozzájuk mer szólni"
Ebben lehet igazsag de pont ezeer valasztok olyan not aki nem a ,,mostmar behizhatok" elvet vallja,hogy meg van a faszi mostmar elhagyja magat,van ilyen sajnos,de azokat pont hogy azonnal lapatra teszem azonnal.
Halistennek igenyes nokkel ismerekedek elhizott,duci,kover no nalam eselytelen max friendzone lehet tobb nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!