Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nézik le a kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nézik le a kevésbé jómódú férfiakat? A nőknek tulajdonképpen mi számít?

Figyelt kérdés

Legalábbis Pesten így néz ki. Főleg a csinosabb nők fent hordják az orrukat. Az egyik fele azt várja el, hogy diplomás értelmiségi legyél, a másik hogy pénzes, de nem árt ha hozzá jóképű és izmos is vagy.

Akkor a nők tulajdonképpen mit is papolnak folyamatosan a nagy szerelemről meg ezekről? Mert nem egy ilyet tudnék mondani, hogy a nőknél az anyagi háttér jobban számított.

Érdekes, én férfiként sose ezt nézném, tőlem a sarki zöldséges lány is lehet a szerelmem, ha valami megfog benne.

2017. szept. 12. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Igen,előbbre tartok,az nem fog átverni,nem kell neki megfelelnem, nem hisztizik mindenen. Benyomom a gépen a "power" gombot pár másodperc és már fel is állt a rendszer. Fejlesszem magam...ha keresnék nettó fél millát,és összejönne egy nő,na persze akkor már csak azért se kéne nő,mert tudnám,hogy a pénzemért van velem,de ha összejönne,akkor biztos az lenne,hogy inkább lelépne egy olyannal,aki keresne havi 800k nettót,amilyen szerencsés vagyok ilyen téren. Eleve azért kűzdeni versengeni,hogy az embernek társa legyen...elk.rt dolog lett ez. Aztán sokszor a nagy kűzdelemnek az a vége,hogy hogyan osszák el a vagyont vállás után." Meg hol voltál,mennyit ittál, melyik cafkáddal feküdtél le...Ne hazudj! Érzem a női parfüm illatot!" Mondja ezt a nö,miközben a szerencsétlen palija csak a haverokkal volt sörözni a közeli kis kocsmába, ott meg nő nem igen volt,de ezzel támad a nő,hogy márpedig őt megcsalták, direkt veszekedést majd szakítást,vállást kiprovokálni ezzel,hogy ő letudjon végre szabadon lépni az új bikájához. Ilyenek nem igen hiányoznak nekem.
2017. szept. 12. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
22%

Olyat kell nyujtani a nonek,hogy ne akarjon megcsalni,pl legyel igenyes,izmos,adj magadra,lassa rajtad a potencialt,az agyban ugy rendezd le hogy uvoltson az kejtol,jol tudj nyalni,dugni.

Es igen bizony kell az egzisztencia de nem azert,hogy a nonek add a penzt hanem egy igenyes ferfi akar dolgokat az eletben,barmi legyen is az,van igenye arra ,hogy megszerezzen bizonyos javakat.

2017. szept. 12. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Miféle javakat, lakásom van,jogsim is,autom nincs,nem is lesz,nincs rá szükségem,ami kell azt vagy így vagy úgy megszerzem. Meg izmosnak lenni,igen,aztán a legtöbb nő meg szülés után elhízik,de valamelyik már eleve kövér,de azok is elvárják,hogy legyen már jóképű,izmos,aki hozzájuk mer szólni. Na hát csak kisül,hogy jobb egy ryzen 1050ti párosítás. :) Meg hiába a jó szex, a nők mindig kitalálnak valamit,amin drámázhatnak,veszekedhetnek. Gyártanak ök maguknak problémát,csak az a baj,hogy nem magukban szenvednek vele,hanem csesztetik ezzel a társukat is. Na ryzen 1600 1050ti meg 8 GB ram,mindjárt tesztelem is a mass effect andromedaval :) Egyébként nem vagyok kocka,járok társaságba most hétvégén is voltam,de ha aközött kell választani,hogy egy nővel szenvedjek vagy játszak,akkor inkább játszok.
2017. szept. 12. 20:13
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Hát bocs, de nőként én is jobban örülnék egy erősebb gépnek vagy valami maradandóbbnak fäsz helyett. :D Azt amúgy is mindenki lóbálja nekem, vagyis lóbálná, ha hagynám. Nekem érték kell, nem olyan, amit jóformán kerülgetni kell, mert mindenki kelleti magát, meg ajánlkozik.

A munka, a képzések, az, hogy valamivel foglalkozol, megtérülő dolgok. Most az, hogy valakit megkúrsz, hát istenem... Egy jó este. És? Kapcsolatra meg a legtöbb ember nem alkalmas, nálam legalábbis, mert nekem szükségem van arra, hogy a másik motiváljon. Az meg nekem egyáltalán nem hiteles személy erre, aki önmagában egy, a saját életét pofozgatni jobbra és jobbra lusta, magát fejleszteni meg megjárni a szamárlétrát meg türelmetlen kis suttyó.

Mint mondtam, farkat lehet találni bárhol. Meg spermadonort. Egy társat, akire lehet számítani... Nem. És a "számítani rá" azt jelenti, hogy nem dől össze a világ, ha velem történik valami (ahogy akkor sem, ha vele), és pár hónapra egyikünk majd kiesik a melóból, vagy munkát vált, és egy időre elmarad a fizetés az egyik félnek. Nem kell engem eltartani, de elvárom, hogy a másik ne egyik napról a másikra éljen. Én sem bírnék úgy élni, ahogy úgy sem, hogy nem tettem bele mindent a képzésembe, és nem állok több lábon. Ez választás kérdése, nem a sorsé.

2017. szept. 12. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:
28%

"Meg izmosnak lenni,igen,aztán a legtöbb nő meg szülés után elhízik,de valamelyik már eleve kövér,de azok is elvárják,hogy legyen már jóképű,izmos,aki hozzájuk mer szólni"

Ebben lehet igazsag de pont ezeer valasztok olyan not aki nem a ,,mostmar behizhatok" elvet vallja,hogy meg van a faszi mostmar elhagyja magat,van ilyen sajnos,de azokat pont hogy azonnal lapatra teszem azonnal.

Halistennek igenyes nokkel ismerekedek elhizott,duci,kover no nalam eselytelen max friendzone lehet tobb nem.

2017. szept. 12. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Jól csinálod. Egyébként van nálam egy üveg házi pálinka, meg egy üveg Ballantines, ajándékba kaptam. Kit kínálhatok meg? Még nincsenek felbontva.
2017. szept. 12. 20:32
 17/17 anonim ***** válasza:
37%
Brühühü. Ne a női nem tegyen már arról, hogy a pasik a cicababákat látják meg, akik nyilván elvárnak egy életszínvonalat. :D
2017. szept. 13. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!