Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő sír, hogy rossz randijai voltak, de amikor rákérdezek, hogy magas volt-e a pasi, akkor kerülök a választ és megpróbálnak engem beállítani egy gonosz embernek?
Szóval sok nő sír, hogy a pasi rosszul viselkedett. Ekkor jön a kérdés, hogy miért ment el vele randira? Nem érezte meg előre, hogy léhűtő a pacák?
Nyilván arról van szó, hogy egy magas, megnyerő fellépésű és jellemű emberről volt szó, és a legtöbb nő védtelen ezzel szemben.
Persze a gyengébb jellemű és fizikumú egyedeknél a legkisebb hibára is bejelez a radar, és megyünk a kukába.
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a "milyen magas volt a pasi" kérdésre miért kapok visszakézből kioktatást és felháborodást.
Kerülik a választ. Miért is? Talán mert engem igazolna?
Nehéz lenne azt mondani, hogy IGEN, magas volt. MÉG SZÉP, hogy magas pasi kell.
Ezzel szemben azt kezdik el fejtegetni, hogy a magasság nem számít, és nekem nincs önbizalmam. Oh, tényleg? Persze hogy nem számít a magasság, engem végülis csak halálba túráztatnak mindig, mert nekem be kell bizonyítanom, hogy jobb opció vagyok, mint egy jópasi akkor ha csak szimplán létezik.
Aha.
Jó nag yhülyeségeket írsz.
Ráadásul az a gyanúm, hogy te magadat jó embernek tartod, miközben itt fröcsögsz felszínes agymenések alapján.
és tulajodnképpen mit akarsz elérni? Ezzel a kérdéssel, ezzel az egész papolással, hozzáállással?
30
hát én eléggé levettem az igényeimet, én elmentem 100+ kilós 40-50 éves nőkkel is csak hogy legyen valami kis nemi életem
persze nekik valahogy jó a stilusom meg minden, a szebb nőkről meg minden lepereg
szebb alatt azt értem hogy átlagos, mert nekem már az is elérhetetlen
Magyarul nem tetszett a nő, de dugni akartál, és hát a pina az pina?
Elég valószínű, hogy nem a magasságod miatt offolnak, hanem mert messziről süt rólad, hogy egy gyatra ember vagy.
33
jólvan magyarázhatod ezt, de ott a sok jóképű magas foszer aki esetenként igazán kártyékony emberek, de hát mégis kellenek a nőknek
"persze nekik valahogy jó a stilusom meg minden, a szebb nőkről meg minden lepereg"
A saját szinted elfogad. Van önkritikájuk. Neked nincs.
Kérdező
Te most a saját életedet akarod jól cisnálni, vagy másik pasiknál akarsz jobb lenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!