Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő sír, hogy rossz randijai voltak, de amikor rákérdezek, hogy magas volt-e a pasi, akkor kerülök a választ és megpróbálnak engem beállítani egy gonosz embernek?
Szóval sok nő sír, hogy a pasi rosszul viselkedett. Ekkor jön a kérdés, hogy miért ment el vele randira? Nem érezte meg előre, hogy léhűtő a pacák?
Nyilván arról van szó, hogy egy magas, megnyerő fellépésű és jellemű emberről volt szó, és a legtöbb nő védtelen ezzel szemben.
Persze a gyengébb jellemű és fizikumú egyedeknél a legkisebb hibára is bejelez a radar, és megyünk a kukába.
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a "milyen magas volt a pasi" kérdésre miért kapok visszakézből kioktatást és felháborodást.
Kerülik a választ. Miért is? Talán mert engem igazolna?
Nehéz lenne azt mondani, hogy IGEN, magas volt. MÉG SZÉP, hogy magas pasi kell.
Ezzel szemben azt kezdik el fejtegetni, hogy a magasság nem számít, és nekem nincs önbizalmam. Oh, tényleg? Persze hogy nem számít a magasság, engem végülis csak halálba túráztatnak mindig, mert nekem be kell bizonyítanom, hogy jobb opció vagyok, mint egy jópasi akkor ha csak szimplán létezik.
"173 nagyon alacsony igen
185-nél kezdődik a férfi"
Ezt 174 centis férfiként vétóznám, soha semmi problémám nem volt a magasságommal.
Egyrészt ismerek nem egy és nem kettő kerti törpét, akinek barátnője, felesége, sőt családja van.
Másrészt te nem azért nem kellesz mert kerti törpe vagy, hanem azért, mert a belsőddel vannak gondok!!!
Harmadrészt te miért akarod magadat rátukmálni olyan nőkre, akiknek nem tetszel, azért mert neked tetszenek? Haha, az élet nem úgy működik, hogy az lesz amit te akarsz!
Negyedrészt nem attól függ, hogy rossz a randi, hogy a férfi magas, vagy kerti törpe, ronda vagy sármos, hanem attól, hogy milyen a természete!
Ötödrészt neked akkor se lenne esélyed normális nőknél hogyha jól néznél ki és magas lennél, mert látod hiába mentek randizni olyan pasikkal, akkor sem lett folytatás, hiszen nem minden a külső, hiába fogod arra, hogy azért nincsen nő az életedben, mint említettem már azért nincsen, mert a belső tulajdonságaid, a fellépésed taszítóak, hányingerkeltőek (még online felületen is)!!!
10-es
én csak azt akartam megtudni hogy milyen magas volt a fószer
a nő kerülte a választ, mert tudta, hogy ha kiderül hogy magas volt, akkor önellentmondásba kerül, mivel egyébiránt azt hangoztatja, hogy nem a magasság számit.
akkor miért találkozik minden nő magas férfiakkal?
🪳🗞️
huss. eleget trollkodtál ma már.
De az, hogy nem számít a magasság nem jelenti azt, hogy csak alacsonyakkal randizik.
Ezek a párbeszédek nem történnek meg, és nem látod, kívülről milyen nevetségesnek hangzol.
Alapból nem beszélgetsz nőkkel. Plusz milyen nő panaszkodna egy gonosz kis pukkancsnak, hogy milyen volt a randija. És milyen nő nem értené azt, amit te nem akarsz felfogni: nem számít a magasság: mindegy, hogy magas v alacsony.
"én csak azt akartam megtudni hogy milyen magas volt a fószer"
Yep, csak épp nem ez volt a téma.
Felfogod ezt a szituációt egyáltalán?
"-Képzeld, olyan szar volt a randi, a srác végig az anyjáról meg az exeiről beszélt, a kisujjkörmével kikaparta a fülzsírját és a teritőbe kente és úgy tet, mintha senki nem látná.
-Milyen magas?"
Érted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!