Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő sír, hogy rossz randijai voltak, de amikor rákérdezek, hogy magas volt-e a pasi, akkor kerülök a választ és megpróbálnak engem beállítani egy gonosz embernek?
Szóval sok nő sír, hogy a pasi rosszul viselkedett. Ekkor jön a kérdés, hogy miért ment el vele randira? Nem érezte meg előre, hogy léhűtő a pacák?
Nyilván arról van szó, hogy egy magas, megnyerő fellépésű és jellemű emberről volt szó, és a legtöbb nő védtelen ezzel szemben.
Persze a gyengébb jellemű és fizikumú egyedeknél a legkisebb hibára is bejelez a radar, és megyünk a kukába.
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a "milyen magas volt a pasi" kérdésre miért kapok visszakézből kioktatást és felháborodást.
Kerülik a választ. Miért is? Talán mert engem igazolna?
Nehéz lenne azt mondani, hogy IGEN, magas volt. MÉG SZÉP, hogy magas pasi kell.
Ezzel szemben azt kezdik el fejtegetni, hogy a magasság nem számít, és nekem nincs önbizalmam. Oh, tényleg? Persze hogy nem számít a magasság, engem végülis csak halálba túráztatnak mindig, mert nekem be kell bizonyítanom, hogy jobb opció vagyok, mint egy jópasi akkor ha csak szimplán létezik.
Egyébként már önmagában is beszédes, hogy arra hivatkozol, hogy a nő ezt vagy azt mondta, de amikor megkérdezik milyen nő, az tmondod, hogy "hát mindegyik, mindenhol".
Magyarul nem történt meg a kérdésben leírt párbeszéd, csak a saját frusztrációiddal termelsz ki olyan szitukat a képzeletedben amik téged igazolnak.
Menj el pszichológushoz, benned van valami feldolgozatlan tüske ami láthatóan rontja az életminőségedet.
18-as
ÉS? mégis elment vele MERT magas volt
lett volna olyan pasi is, aki jól viselkedett volna, és odatette vllna magát, de nem őt a magas pasi miatt pattintotta le, mert nem volt elég szexi
nagyon sok rendes pasi lemorzsolódik, mert a magasak mindig előrébb vannak a sorban még akkor is ha előre lehet látni hogy baj lesz....csak ugye a női lélek olyankor VAK lesz ezekre a problémákra
a gagyi pasiknál meg minden hiba fel van nagyitva
#5! Ja, te voltál az? Miért nem ezzel kezdted?🤣
Szóval csakis az alacsonyabb pasik lehetnek jofejek, rendesek, kedvesek, de az igazi férfiak 185 cm felett kezdődenek? Te a saját nemed és persze a nőket is lenézed.🤡
Észrevetted már? Ha te nem vagy 185 cm magas, akkor nem vagy igazi férfi véleményed szerint, akkor mit akarsz te a nőktől, ha hamis férfi vagy? 🤔
21
ha magas lennék és jól néznék ki, akkor buliban csak simán beszélnék a nőkhöz és azt akarnák hogy megdugjam őket
több olyan ismerősöm is van, akik magas jó adottságú fiuk, és akármilyen csődtömegek lehetnek, akkor is kellenek a nőknek. Nagyon súlyos depressziós egyedekről beszélek itt, akiken nagyon látszik a keserűség...de ugye mivel jól néznek ki, ezért továbbra is kellenek a nőknek.
nekik valahogy elég 50%-ot kihozni a lehetőségeikből, nekem viszont 150%-alatt bukó
Nem olvastam végig az agymenést, de szerintem indítsuk el a mozgalmat a kérdezőnek, legyen boldog estéje.
#mindennőnekvidámkedvestörpepasit2023
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!