Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő sír, hogy rossz randija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő sír, hogy rossz randijai voltak, de amikor rákérdezek, hogy magas volt-e a pasi, akkor kerülök a választ és megpróbálnak engem beállítani egy gonosz embernek?

Figyelt kérdés

Szóval sok nő sír, hogy a pasi rosszul viselkedett. Ekkor jön a kérdés, hogy miért ment el vele randira? Nem érezte meg előre, hogy léhűtő a pacák?

Nyilván arról van szó, hogy egy magas, megnyerő fellépésű és jellemű emberről volt szó, és a legtöbb nő védtelen ezzel szemben.

Persze a gyengébb jellemű és fizikumú egyedeknél a legkisebb hibára is bejelez a radar, és megyünk a kukába.

Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a "milyen magas volt a pasi" kérdésre miért kapok visszakézből kioktatást és felháborodást.

Kerülik a választ. Miért is? Talán mert engem igazolna?

Nehéz lenne azt mondani, hogy IGEN, magas volt. MÉG SZÉP, hogy magas pasi kell.

Ezzel szemben azt kezdik el fejtegetni, hogy a magasság nem számít, és nekem nincs önbizalmam. Oh, tényleg? Persze hogy nem számít a magasság, engem végülis csak halálba túráztatnak mindig, mert nekem be kell bizonyítanom, hogy jobb opció vagyok, mint egy jópasi akkor ha csak szimplán létezik.

2023. júl. 19. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként már önmagában is beszédes, hogy arra hivatkozol, hogy a nő ezt vagy azt mondta, de amikor megkérdezik milyen nő, az tmondod, hogy "hát mindegyik, mindenhol".

Magyarul nem történt meg a kérdésben leírt párbeszéd, csak a saját frusztrációiddal termelsz ki olyan szitukat a képzeletedben amik téged igazolnak.

Menj el pszichológushoz, benned van valami feldolgozatlan tüske ami láthatóan rontja az életminőségedet.

2023. júl. 19. 21:27
 22/68 A kérdező kommentje:

18-as

ÉS? mégis elment vele MERT magas volt

lett volna olyan pasi is, aki jól viselkedett volna, és odatette vllna magát, de nem őt a magas pasi miatt pattintotta le, mert nem volt elég szexi

nagyon sok rendes pasi lemorzsolódik, mert a magasak mindig előrébb vannak a sorban még akkor is ha előre lehet látni hogy baj lesz....csak ugye a női lélek olyankor VAK lesz ezekre a problémákra

a gagyi pasiknál meg minden hiba fel van nagyitva

2023. júl. 19. 21:29
 23/68 anonim ***** válasza:
95%

#5! Ja, te voltál az? Miért nem ezzel kezdted?🤣

2023. júl. 19. 21:30
 24/68 anonim ***** válasza:
94%

Szóval csakis az alacsonyabb pasik lehetnek jofejek, rendesek, kedvesek, de az igazi férfiak 185 cm felett kezdődenek? Te a saját nemed és persze a nőket is lenézed.🤡

Észrevetted már? Ha te nem vagy 185 cm magas, akkor nem vagy igazi férfi véleményed szerint, akkor mit akarsz te a nőktől, ha hamis férfi vagy? 🤔

2023. júl. 19. 21:31
 25/68 A kérdező kommentje:

21

ha magas lennék és jól néznék ki, akkor buliban csak simán beszélnék a nőkhöz és azt akarnák hogy megdugjam őket

több olyan ismerősöm is van, akik magas jó adottságú fiuk, és akármilyen csődtömegek lehetnek, akkor is kellenek a nőknek. Nagyon súlyos depressziós egyedekről beszélek itt, akiken nagyon látszik a keserűség...de ugye mivel jól néznek ki, ezért továbbra is kellenek a nőknek.

nekik valahogy elég 50%-ot kihozni a lehetőségeikből, nekem viszont 150%-alatt bukó

2023. júl. 19. 21:31
 26/68 anonim ***** válasza:
97%
#25 és?😂😂
2023. júl. 19. 21:33
 27/68 A kérdező kommentje:
hát nem a legjobb, hogy én húztam a rövidebbet ilyen téren
2023. júl. 19. 21:34
 28/68 anonim ***** válasza:
95%

Nem olvastam végig az agymenést, de szerintem indítsuk el a mozgalmat a kérdezőnek, legyen boldog estéje.

#mindennőnekvidámkedvestörpepasit2023

29/68 anonim ***** válasza:
98%
#25! Te az eddigi megnyilvánulásaid alapján a 10 százalékot se tudod hozni, szóval nem sok tapasztalatod lehet abban, mire jutnál, ha te is 50-et nyújtanál.
 30/68 anonim ***** válasza:
98%
Ezeket a nyígásokat akkor lehet majd komolyan venni, ha neked is minden nő tetszik.
2023. júl. 19. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!