Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő sír, hogy rossz randija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő sír, hogy rossz randijai voltak, de amikor rákérdezek, hogy magas volt-e a pasi, akkor kerülök a választ és megpróbálnak engem beállítani egy gonosz embernek?

Figyelt kérdés

Szóval sok nő sír, hogy a pasi rosszul viselkedett. Ekkor jön a kérdés, hogy miért ment el vele randira? Nem érezte meg előre, hogy léhűtő a pacák?

Nyilván arról van szó, hogy egy magas, megnyerő fellépésű és jellemű emberről volt szó, és a legtöbb nő védtelen ezzel szemben.

Persze a gyengébb jellemű és fizikumú egyedeknél a legkisebb hibára is bejelez a radar, és megyünk a kukába.

Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a "milyen magas volt a pasi" kérdésre miért kapok visszakézből kioktatást és felháborodást.

Kerülik a választ. Miért is? Talán mert engem igazolna?

Nehéz lenne azt mondani, hogy IGEN, magas volt. MÉG SZÉP, hogy magas pasi kell.

Ezzel szemben azt kezdik el fejtegetni, hogy a magasság nem számít, és nekem nincs önbizalmam. Oh, tényleg? Persze hogy nem számít a magasság, engem végülis csak halálba túráztatnak mindig, mert nekem be kell bizonyítanom, hogy jobb opció vagyok, mint egy jópasi akkor ha csak szimplán létezik.

2023. júl. 19. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
94%
Minden magas gonosz?
2023. júl. 19. 21:14
 2/68 A kérdező kommentje:

1-es

a nők szoktak azzal reagálni, hogy "a jó pasik beképzeltek stb"

mintha nem lenne egy csomó jóképü magas intelligens sikeres fószer.

Persze az a kategoria a legtöbb nőnek elérhetetlen, mert ezek a csávók nem állnak le bárkivel

2023. júl. 19. 21:16
 3/68 anonim ***** válasza:
99%
Velem egy törpe volt köcsög. Akkor most megnyugodtál?
2023. júl. 19. 21:17
 4/68 anonim ***** válasza:
99%
Biztos, hogy egy nővel beszélgettél, nem pedig csak... magaddal?
2023. júl. 19. 21:17
 5/68 A kérdező kommentje:

3-as

már kezded, visszaforgatni rám a felelősséget

2023. júl. 19. 21:18
 6/68 anonim ***** válasza:
94%

"a nők szoktak azzal reagálni, hogy "a jó pasik beképzeltek stb""

Milyen nők? Hol?

7/68 anonim ***** válasza:
92%
Törpének érzed magad, picúr?
 8/68 A kérdező kommentje:
mindenhol, az életben, társkeresőkön, bulikban, munkahelyen, mindehol
 9/68 A kérdező kommentje:

7

173 nagyon alacsony igen

185-nél kezdődik a férfi

2023. júl. 19. 21:19
 10/68 anonim ***** válasza:
99%

1. Tehát ő elmond neked eg yproblémát, te meg egyből a saját elméleteid alátámasztására kezdesz el infókat gyűjteni?

Gondolod, hogy ez a figyelmes, empatikus ember ismérve, aki mindenből csak a saját sértettségét próbálja kihámozni?

2. Mi abban annyira meglepő, hogy az ember előszür külső, majd belső alapján szlektál? Te talán nem így csinálod? Persze, vannak vakrandik, igen, de azért az emberek túlnyomó többsége ad arra, hogy felkeltődjön a figyelme és onnantól próbáljon mélyebben megismerkedni az adott illetővel.

2023. júl. 19. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!