Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kezd belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kezd belém szeretni a kolleganőm, aki feleség?

Figyelt kérdés

Már nem az első eset. "Sajnos" kicsit jobban nézek ki mint az átlag, sportolok és figyelmes, kedves, mosolygós vagyok. Aztán rendszerint a munkatárs nőim elkezdenek érezni irántam, pedig soha semmi olyat nem teszek.

Aztán pár hónapja hozzánk került egy új női dolgozó és ma vallott "kezdődő" szerelmet. Családos anyuka. Nyílván nem ülhetünk egymás mellett egész nap mint a kuka, de miért kell egy vicces, barátságos munkahelyi kapcsolatba többet látni?!?!

Elmondtam neki is, hogy soha nem tennék tönkre egy családot sem, sőt ha egyedülálló lenne sem kezdenék vele mert kollegák vagyunk és ezek nem csak szavak, nekem ezek fix álláspontok.

Hogy tehetnék ezen jelenség ellen?

febr. 16. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy látom van benned tartás és erkölcs is. Szerintem ez amit leírtál a maximum amit tehetsz. Ezt sajnos el kell viselni ha jó pasi vagy.

Én is voltam hasonló helyzetben én próbáltam direkt undorítóan viselkedni, hogy ne jöjjek be bizonyos embereknek. Sajnos túl jól sikerült és más szempontból is kárt szenvedtem.

febr. 16. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

"miért kell egy vicces, barátságos munkahelyi kapcsolatba többet látni?!?!"

Elmondom, nem azért szerettet beléd, mert valami olyat tettél.

Sőt elmondom, nincs hatalmad afölött, ki szeret beléd és ki nem.

Hiába is ábrándozol ilyenekről.:)

febr. 16. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
A gyakoris inceleknek megint sikerült szintet lépniük a trollkodásban, lol
febr. 16. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
jajj neked az incelek az ősellenségied 3-as
febr. 16. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy ezt mondtad. Ennél többet nem tehetsz.
febr. 16. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Ha megnyalja a makkod attól még családos marad.
febr. 16. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
18%

#4 én bírom őket, viccesek!

Trollkodás nélkül milyen uncsi lenne már ez a csodás oldal

febr. 16. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem kéne minden nővel trécselni főleg ha látod, hogy rád mászna. Amúgy mondd meg neki ha még egyszer rád hajt, hogy vagy befejezi vagy mész a HR-re szexuális zaklatás miatt ( férfiakat is éri ugyanúgy!), vagy borítasz a férjének milyen ribizli felesége van. Ne félj utána befejezi! 😈
febr. 16. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Hívd el egy programra, de szólj, hogy a férjével együtt jöjjön, szeretnéd megismerni. Talán leesik neki.

Kérdező, örülj neki, hogy nem jön be a nő. Sokkal rosszabbul éreznéd magad, ha megőrülnél érte!

tegnapelőtt 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!