Most az én értékrendemmel van baj, mert nem mozdulok rá a férjezett "kolléganőre"?
Egy kisebb autószerelő műhely a helyszín. Jött egy új irodista, 40-es hölgy. Van néhány kollégám aki már legyeskedik körülötte, holott párjuk és gyerekük van mindegyiküknek.
Én szingli vagyok és fiatalabb. Már majdnem pancsernak vagyok nézve, amiért nem kezdtem ki az új nővel.
Úgy gondolom, hogy nem fogok férjezett nőket simogatni, fogdosni őket, a hálószoba titkokat olyan nyíltan kiteregetni sem kellene.
Nem vagyok szoba növény, én is benne vagyok hülyéskedésben, de egy bizonyos határig.
Talán én vagyok a túl naiv és "konzervatív", hogy az ilyen enyhe kicsapongás nekem már nem fér bele?
Valakinek egy orál szex még nem megcsalás a környezetemben, nekem már egy elcsattant csók is az...
Az 1# válaszoló ripikus hárító férfiválasz. Szerinted a férfiak csak akkor viselkednek így, ha otthon boldogtalanok? Elárulok valamit, nem. A vadászat öröméért viselkednek így a legtöbbször. Ha pedig boldogtalanok, ne egy házas nőt keressenek, hanem találjanak megfelelő társat.
Kérdező! Azért van még némi hitem a pasikban, mert találkoztam már olyannal mint Te. Úgyhogy kérlek tedd meg azt a szívességet, hogy nem hagyod elbizonytalanítani magad. 😘
Kötekedés helyett a részletekre is figyelhetnél, idézem: "és azzal a nővel, hogy nem állítja le őket"
Látom, ballábbal keltél reggel, ha máris kötekedhetnéked van.
Egyébként, ha egy férfi boldog kapcsolatban él, akkor nem kezd el flörtölgetni egy vadidegen nővel.
5 # Pont jó, hogy visszakérdeztél, mert figyeltem a részletekre, és gondoltam megemlítem az áldozat hibáztatast is. Köszönöm hogy megtetted helyettem.
Különben ez szerintem típus kérdése. Van aki mindig vadászik, egyszerűen ilyen.
Van aki flörtölget a flörtölés öröméért, de nem lépi át a határt ha lehetőség adódik. Es van aki eleve hűséges típus és lehet, hogy meglátja a csinos csajokat, de nem mozdul rá.
Na ezért tart ott a szervizes szakma, ahol... 95+% ilyen agyhalott ösztönlény, és akkor ezektől várjuk, hogy jó munkát végezzenek. Komolyan azt gondolom, hogy már jobban járok, ha elkezdek szerszámokat venni és YT-ról megoldani a problémáimat! Szégyen a szakma színvonala, mind szaktudásilag, mind emberileg. A lehúzásokról átbszásokról nem is beszélve...
Részvétem, hogy ilyen suttyókkal kell együtt dolgoznod.
Milyen áldozathibáztatás? Egy férfi addig megy el, amíg a nő azt engedi. Ha a nő határozottan kijelenti, hogy hagyják békén, mert nem vevő az ilyenre, a párján kívül senki más nem érdekli, és minden egyes próbálkozást figyelmen kívül hagy, akkor csak a kutya próbálkozik innentől kezdve.
Ha viszont a nő nem tesz határozott lépéseket, onnantól kezdve szabad az út és ő is vevő az ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!