Vajon hol hasalt el ennyire az értékrendem?
https://www.youtube.com/watch?v=eVVKzCSR32A
úgy érzem jelenleg egyik leghőbb vágyam hogy én pont így élhessek. Mert a jelenlegi szürke kis semmilyen életem egy nagy nulla.
felnőtt ember vagyok már, nem kamasz.
A szüleim egyszerű becsületes dolgozó emberek.
Már ez a sokadik lil pump kérdés, de csak a kamaszok körében népszerű mert mást nem ismernek. Én 2012-től követem azt az irányzatot, így sok előadót követek máig aki még él, vagy épp börtönben van.
Azért azt tudd hogy ez csak egy hülye gyerek, akivel komolyabb bandatagok/előadók nem is állnak le beszélni, bár pénze van, de ez ebben a kultúrában átlagnak számít.
Ahogy mindenkinek, dalszövegek és alapok írásával kéne foglalkozni, utána felfuttatni magad, és pár év után már lehetne egy jó szinten élni, de ennek még nincs rajongótábora itthon.
25F
" de ennek még nincs rajongótábora itthon. "
Én úgy tudom hogy a "gucci gang" most a nagy dili a kamaszok körében.
A net teli vagy a hasonló kaliberű személyekkel, mint a videóban látható. Egyszerű: nem kell ezekre rákeresni és egy majdhogynem elérhetetlen fantáziavilágot kergetni, hanem a hétköznapi valóságban élni. Nehéz, de mégis tartalmasabb. A válaszom még ez:
@20:34
és ha nekem a hétköznapi valóság nem felel meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!