Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz nekem ilyen nőm? Rossz az értékrendem?
Egy haverommal beszéltem, hogy nekem sosem lesz nőm azt mondtam. Ő szerinte meg hülyeség ilyen negatívnak lenni. Erre mondtam h szerinted XY szóba állna velem valaha?
Azt mondta hogy Ő soha, mert más szinten áll.
Na ez a csaj ilyen fullos nő, teljesen fekete festett haja van, full smink, fehér fogak, formás, szolizott sötét bőr, egy irodában dolgozik, egész nap röhögcsél, semmi gondja nincs.
És akkor mondtam h vagy ilyen kaliberű nő vagy senki.
Volt már barátnőm de nem szerettem akkor is a jó nőket néztem meg, egy ideig megvoltunk, de hát érezni lehetett hogy vége lesz. Volt egy másik is de hát ő sem volt jó csaj, nagyon alacsony volt, és deszka, meg hát nálam fontos a sötét bőr, fekete haj, ez a "beugró" nálam úgymond. Hiába minden ha ilyen csajt látok úgyis megnézem az utcán, meg rá gondolok.
24 F
szóval én mondtam neki, vagy olyan aki tetszik vagy senki
inkább boldogtalanul egyedül, mint olyannal kapcsolatban aki nem is tetszik.
így legalább egy halovány 1% nyi esélyt hagyok magamnak az álomnőre
En egyaltalan azon csodalkozok, hogy tudtak veled osszeallni az exeid. Egy ilyen felszines pocst, mint te....
Hallgass a baratodra, gondolom o legalabb latja mekkora nyomorek vagy.
Jaj Tegnap írt itt egy pasi az álomnőjéről aki természetes vörös, dús hajú, alul szőrös több nyelven beszél, stb. Hiába fog vizuálisan ingerelni a nő hiába dögös, egy idő után úgy is a jelleme lesz a döntő. Mekkora pofára eséseket tartogat az amikor valakit teljesen a külsőségek vezetnek. :D Hajajj
Egy életre szóló lecke lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!