Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz nekem ilyen nőm? Rossz az értékrendem?
Egy haverommal beszéltem, hogy nekem sosem lesz nőm azt mondtam. Ő szerinte meg hülyeség ilyen negatívnak lenni. Erre mondtam h szerinted XY szóba állna velem valaha?
Azt mondta hogy Ő soha, mert más szinten áll.
Na ez a csaj ilyen fullos nő, teljesen fekete festett haja van, full smink, fehér fogak, formás, szolizott sötét bőr, egy irodában dolgozik, egész nap röhögcsél, semmi gondja nincs.
És akkor mondtam h vagy ilyen kaliberű nő vagy senki.
Volt már barátnőm de nem szerettem akkor is a jó nőket néztem meg, egy ideig megvoltunk, de hát érezni lehetett hogy vége lesz. Volt egy másik is de hát ő sem volt jó csaj, nagyon alacsony volt, és deszka, meg hát nálam fontos a sötét bőr, fekete haj, ez a "beugró" nálam úgymond. Hiába minden ha ilyen csajt látok úgyis megnézem az utcán, meg rá gondolok.
24 F
11 " aki szóba is áll veled, viszont buta mint a föld?! :D "
Nem számìt. Az számít hogy a fekete hajú szolis bőrű alatta legyen.
Nem csak ez az egy ideál, van vörösben is aki szép
Meg amúgy ha a külsőt nézném akkor a 40 es anyukák jönnének szóba, a milfek, de mivel gyereket szeretnék ezért fontos hogy korombeli legyen, ne dohányozzon, vannak fontosabb dolgok a külsőnél
mondjuk pl én láttam egy szőke milf orvosi aszisztenst na rá azt mondom hogy álomnő
de alapból így hogyha egy fantomképet kell összeállítani akkor ez a fekete szolis csaj
az egyik barátnőm nagyon extrém kövér volt és büdös is, igazából ő fűzött be engem mert hagytam magam
a másik pedig akit írtam nagyon fehér bőr, kislányos volt, nem öltözött kirívóan, arca sem volt szép, semmivel nem izgatott fel
Szóval ez az ideálod? Tapstaps...
Az meg, hogy büdös, duci barátnőd volt, téged minősít. És az is, hogy így beszélsz róluk.
Nem feltétlen rossz az értékrended, mert mindenkinek más az ízlése. De az tény és való, hogy nem kifejezetten jóképű srácként kb. nulla esélyed van egy kikent-kifent, szolis, festett hajú, a maga módján a saját külsejére baromi sokat adó nőnél.
Ez így nem baj. Max. ne rinyálj emiatt, mert az már visszatetsző, hiszen esélyed van a kapcsolatra, csak neked vannak spéci igényeid.
Ne már, ez csaj úgy néz ki mint egy transzvesztita. Fura, hogy ez a fullos jó nő valakinek. :) [link]
Kövér, büdös barátnő... te is biztos jó pasi lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!