Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lehet, hogy barátom más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet, hogy barátom más lányoknak mondja, hogy szépek, de nekem sosem mondja? 18/L

Figyelt kérdés
Félreértésbe ne essék, nem ilyeneken élem az életem, csak gyakran látom, hogy fbn illetve instagramon más lányoknak írogat a képei alá, hogy mennyire szépek. Amikor megkérdeztem, nekem miért nem szokta mondani, csak annyit válaszolt, hogy dehogynem szokta nekem is, pedig egyáltalán nem.
2017. máj. 20. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked sem ő lesz a nagy Ő.
2017. máj. 20. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te nem váltod ki belőle a szépség mutató kilengését.
2017. máj. 20. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Mert paraszt. xD

Az ilyen fészbúkos lájkolós-képaláírásos dolgokra amúgy kapásból ugrik a jónép, hogy "hát az semmi", meg "ne ott éld az életed", de szerintem ez egyenrangú azzal, amikor az utcán forgatja a fejét a csajok után, miközben a párja mellette sétál... én pl simán megkértem anno a páromat egy ilyen facés nyáladdzás alkalmával, hogy nem szeretném ezt, mert... ezért-azért amazért nekem ez rossz. Felfogta, bejefejezte.

2017. máj. 20. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Most mondja vagy sem?

Ha nem mondja, akkor ezek szerint a szemedbe hazudott!

Inkább ezen agyalj, hogy miért hazudott a szemedbe, mint ilyen baromságokon.

2017. máj. 20. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Van egy olyan érzésem, hogy ez a fiú/férfi nem nagyon szeret téged.

De az fix, hogy nem tisztel.

2017. máj. 20. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért mert ronda vagy.
2017. máj. 20. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet kidobtam már volna.

Lehet az csak egy "szaros " oldal,de igen is zavarna ha a párom ezt csinálná.

Még jó,hogy se az én párom se én nem foglalkozunk az ilyen oldalakkal.

Beszélgess el vele!

2017. máj. 20. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert jobbat akar nálad, és bókol nekik, hátha horogra akadnak.
2017. máj. 21. 00:40
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Tapasztalatból mondom, hogy dobd ki a fenébe. Nem csak hogy nem tisztel, de nem is szeret. Becsüld már magad annyira, hogy ha látod valaki nem akar téged, akkor otthagyod és keresel jobbat.
2017. máj. 21. 07:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez egy létező jelenség: akivel együtt vagyunk, azzal szemben érzünk egy bizonyos gátlást, amikor az érzelmeinket kellene kimutatnunk. Idegenekkel szemben mintegy felelősség nélkül tudunk kedves dolgokat mondani.

Meg kéne kérdezni valaki pszichológiát ismerőtől.

2017. máj. 21. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!