Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet, hogy barátom más lányoknak mondja, hogy szépek, de nekem sosem mondja? 18/L
Mert paraszt. xD
Az ilyen fészbúkos lájkolós-képaláírásos dolgokra amúgy kapásból ugrik a jónép, hogy "hát az semmi", meg "ne ott éld az életed", de szerintem ez egyenrangú azzal, amikor az utcán forgatja a fejét a csajok után, miközben a párja mellette sétál... én pl simán megkértem anno a páromat egy ilyen facés nyáladdzás alkalmával, hogy nem szeretném ezt, mert... ezért-azért amazért nekem ez rossz. Felfogta, bejefejezte.
Most mondja vagy sem?
Ha nem mondja, akkor ezek szerint a szemedbe hazudott!
Inkább ezen agyalj, hogy miért hazudott a szemedbe, mint ilyen baromságokon.
Van egy olyan érzésem, hogy ez a fiú/férfi nem nagyon szeret téged.
De az fix, hogy nem tisztel.
Lehet kidobtam már volna.
Lehet az csak egy "szaros " oldal,de igen is zavarna ha a párom ezt csinálná.
Még jó,hogy se az én párom se én nem foglalkozunk az ilyen oldalakkal.
Beszélgess el vele!
Ez egy létező jelenség: akivel együtt vagyunk, azzal szemben érzünk egy bizonyos gátlást, amikor az érzelmeinket kellene kimutatnunk. Idegenekkel szemben mintegy felelősség nélkül tudunk kedves dolgokat mondani.
Meg kéne kérdezni valaki pszichológiát ismerőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!