Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lányoknak tényleg nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányoknak tényleg nem a külső számít, akkor miért van tele az oldal hogy "a barátom egy bunkó paraszt, de nem tudok vele szakítani" típusú siránkozó kérdésekkel?

Figyelt kérdés
Persze az mindig kiderül, hogy az illető pasija egy kigyúrt szépfiú.

2014. júl. 2. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Az en pasim egyeltalan nem helyes. Sot... De Imadom. Annyira kedves. Szal ne alltalanosits! > :@
2014. júl. 2. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen kérdéssel még nem találkoztam. Mért van ez??
2014. júl. 2. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Tényleg vannak ilyen kérdések, csak nem főcím-kérdésként.

Mondjuk nekem sem kellenek a csúfságok, ha megnézel 100 filmet, hány filmben látsz dagadt nőt vagy csúnyát, egyben sem.

2014. júl. 2. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:

mutatsz nehany ilyen kerdest?

Egyebkent nyilvan szamit a kulso. A ferfiaknal is szamit a no kulseje, ez teljesen termeszetes.

2014. júl. 2. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

Hasonlóan szemet szúróak az alábbi típusú kérdések:

"Miért gonoszak a nők?"

"Miért kurvä az összes csaj?"

"Miért nem jár velem senki? Ennyire felszínesek a nők?"

"A nőket tényleg csak a külső és/vagy pénz érdekli?"

"Miért csak a kigyúrt pasikra buknak a lányok?"

"A nők miért bunkók velem?"

"A csajok miért olyan önzőek?"

Ezeket is említsük már meg tavaris, illetve az ezeket kiíró erősen idézőjeles férfiakat.

2014. júl. 2. 15:35
 6/11 A kérdező kommentje:
2014. júl. 2. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem az az exem volt a legbunkóbb velem, aki külsőleg egyáltalán nem volt nagy szám (alacsony, nyiszlett, lófejű). Persze az elején ezt nem mutatta, nagyon szimpatikusnak tűnt, én akkor még fiatal is voltam, naiv is.

Aztán kimutatta szépen a foga fehérjét, nem is tartott sokáig a kapcsolatunk.

2014. júl. 2. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Mármint a jellemhibáit nem mutatta az elején. :)
2014. júl. 2. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:
talán mert nem mondanak igazat?! a nők azt mondják, hogy a rendes férfiakat szeretik, de közben rosszfiúkat akarnak!
2014. júl. 2. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért ez a hülye sztereotípia, hogy aki jól néz ki, az alapból csak rossz ember lehet, ellenben aki ronda, az ezzel együtt biztosan egy nagyon rendes, nagyon jó ember? Ez akkora hülyeség, hogy ha a kutya megenné, megveszne tőle! :)
2014. júl. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!