Olyan scriptet keresek, amivel meg tudom változtatni egy külső oldal styleját! Melyik scriptel oldható meg?
Figyelt kérdés
Olyan PHP script kellene amivel egy .css fájl segítségével megtudom változtatni a külső oldal stílusát, anélkül hogy a külső oldalt módosítanim kellene!2013. jún. 29. 22:25
1/6 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem, a php-val felül tudod írni a CSS kódot.
Milyen más oldalt szeretnél módosítani?
Bár van egy sejtésem, hogy kb mit tervezhetsz, de pontosan mit is szeretnél elérni?
2/6 A kérdező kommentje:
Azt szeretném hogy egy PHP segítségével le akarom cserélni egy másik külső oldal css fájlját! Tehát ha megnyitom ezt a PHPt akkor a külső oldalt az én css fájlommal töltse be! Megoldható lenne ez az elképzelés?
2013. jún. 29. 22:45
3/6 anonim válasza:
A PHP-val töltsd le a külső oldalt (HTML), szúrd bele a CSS fájlod tartalmát a <head>-en belül a <style>-ba, és örülj.
Nem tudom ennek mi értelme van egyébként.
4/6 anonim válasza:
Ja és az "örülj" lépés persze echo-zd ki a módosított HTML kódot, hogy meg is jelenjen.
5/6 anonim válasza:
Na igen, ez egy megoldás, de érdemes odafigyelni, hogy a hivatkozások az oldalon belül ne sérüljenek, vagyis adott esetben azokat javítani is kell.
6/6 anonim válasza:
Jaj tényleg, a relatív linkeket kihagytam a számításból (késő van:D). Célszerű abszolúttá alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!