Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Olyan scriptet keresek,...

Olyan scriptet keresek, amivel meg tudom változtatni egy külső oldal styleját! Melyik scriptel oldható meg?

Figyelt kérdés
Olyan PHP script kellene amivel egy .css fájl segítségével megtudom változtatni a külső oldal stílusát, anélkül hogy a külső oldalt módosítanim kellene!

2013. jún. 29. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem teljesen értem, a php-val felül tudod írni a CSS kódot.

Milyen más oldalt szeretnél módosítani?

Bár van egy sejtésem, hogy kb mit tervezhetsz, de pontosan mit is szeretnél elérni?

2013. jún. 29. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt szeretném hogy egy PHP segítségével le akarom cserélni egy másik külső oldal css fájlját! Tehát ha megnyitom ezt a PHPt akkor a külső oldalt az én css fájlommal töltse be! Megoldható lenne ez az elképzelés?
2013. jún. 29. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:

A PHP-val töltsd le a külső oldalt (HTML), szúrd bele a CSS fájlod tartalmát a <head>-en belül a <style>-ba, és örülj.

Nem tudom ennek mi értelme van egyébként.

2013. jún. 29. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és az "örülj" lépés persze echo-zd ki a módosított HTML kódot, hogy meg is jelenjen.
2013. jún. 29. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Na igen, ez egy megoldás, de érdemes odafigyelni, hogy a hivatkozások az oldalon belül ne sérüljenek, vagyis adott esetben azokat javítani is kell.
2013. jún. 29. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj tényleg, a relatív linkeket kihagytam a számításból (késő van:D). Célszerű abszolúttá alakítani.
2013. jún. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!