Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok népszerű hapsi, van két barátom és kifújt! A lányoknak miért számít a népszerűség?
Nem nagyon szeretek emberek közé járni, nagyon szűk a baráti (szám szerint két fő), a haveri (nagyjából 4-5 fő), és az ismerősi köröm (közel 20-30 fő, amiből 10-12 a munkatársaim). Egyszerűen nem igénylem az embereket. Tökéletesen elégedett vagyok azzal a néhány ismerősömmel, barátommal, akik vannak.
Viszont amikor megismerek egy értelmes lányt, néhány napig nagyon jól szórakozunk, élvezzük egymás társaságát, Facebookon jelöljük egymást, és meglátja, hogy van kemény 52 ismerősöm, onnantól kezdve már sejtik, hogy nem vagyok nagyon társasági ember, és egyre inkább azt érzem, hogy kínosnak tartják, ha velem tölthetik el az idejüket, és egy idő után törölnek is a közösségi portálról.
Amiatt bosszantó, mert sokadik lányba botlok, aki így tesz. Látják, hogy elég szűk az ismerősi köröm, és már lépnek is. Nem lennék újra és újra elkeseredve, ha a lányoknak nem a népszerűség számítana, de már kezdek belefáradni, hogy nem is magamnak, hanem a lányoknak kell megfeleljek.
Miért nem lehet megérteni, hogy én nem szorulok embertömegre? Minden lánynál itt bukom el az ismerkedésünket. Komolyan remegek a csalódottságtól kialakult tehetetlenségtől.
Mintha csak a 4-5 évvel ezelőtt önmagamat olvasnám. Van egy rohadt jó tanácsom:
SZARD LE, SZARD LE AZOKAT A MOCSKOKAT, ÉS ÉLD AZ ÉLETED, AHOGY NEKED JÓ! NE AZ IDIÓTA NŐKNEK AKARJ MEGFELELNI, AKIKNEK ARRÓL SINCS FINGJUK, HOGY EGYÁLTALÁN ŐK MIT AKARNAK, MERT ARRA CSAK RÁCSESZEL!
Nem lehet,hogy beoltod őket folyton vagy volt valami vitád velük vagy olyan dolog ami nem tetszésüket váltotta ki ,gyökérnek tűnsz, esetleg tök műnek/merevnek(ezt minden nő rühelli)?
nekem voltak olyan csaj ismerőseim teljesen rám voltak kattanva mindig bulikban szedem össze az ilyeneket,nem viccelek kiderítették ki vagyok fb-n jelölgettek,na mindegy az egyiket az alpári stílusommal meg kisgrofó számokkal bombáztam meg, beoltottam a közös érdeklődési körünkben azt a társaságot tulajdonképpen amit ő kedvel , ezért törölt legalábbis a másik még,hogy nagyra volt,hogy ő lassan végez az egyetemen én meg még csak most szeretnék menni 24 évesen
vagy volt olyan is,hogy szívecske minden kutyaf..sza tök jól elvoltunk, aztán szóba került az exem,aki a barátnője két mondat után összekaptunk törlés lett,nem tudom már pontosan,hogy én őt vagy ő engem,de nem is ez a lényeg.
Ezzel csak annyit akartam példázni,hogy az ilyen lányok nem érdemelnek meg téged, a felszín néha csal...
Engem zavarna ha a páromnak 2 barátja lenne. Társasági ember vagyok, számomra szempont, hogy a párom is az legyen. Ha 2 barátja, néhány haverja van, akkor nyilvánvaló, hogy nem egy nagy társaságba járós típus.
Ez egy dolog.
Az meg egy másik, hogy mondjuk fb alapján biztos nem döntenék. Semmit se jelent gyakorlatilag.
Az első randikon kiderül, ha nem illünk össze, nem kell ehhez facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!