Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány like-tól kezdve számít az ember "nyominak",
átlagosnak és népszerűnek?
Akiket ez érdekel, az nyomi!
2015. márc. 6. 14:40
2015. márc. 6. 14:40
Engem abszolút nem érdekel, hogy kinek hány darab lájkja van. Szóval engem ez a téma nem igazán foglalkoztat. :D
2015. márc. 6. 14:43
2015. márc. 6. 14:44
Minél több van, annál felszínesebb az ember lelke. Már csak abból kifolyólag is, hogy -gondolom nem celeb- számtalan ismerőse van. Márpedig egy ember nem ismerhet olyan túl sok embert közelről, és még annyit sem kifejezetten jól. Tehát minél több van annál felszínesebbek a kapcsolatai és örül ha egyáltalán egy kezével meg tudja számolni hány valamire való van. És persze mondhatja, illetve érezheti, hogy az ő posztját, képét 100-an kedvelik, a lelke mélyén ott fog tátongani az űr, amint egy szolidabb szellő meglibbenti az orcácskáját.
De ha nagyon belegondolok, szerintem az átlag ilyen 40-50, a sok 90+. A nyomiba nem tudok elmélyülni, mivel számtalan oka lehet annak, ha valakit csak kevesen "like"-olnak.
2015. márc. 6. 14:44
nézz tükörbe és megtudod,ez a like dolog olyan hogy sok ismerősöd van,és népszerű vagy,akkor jön a mocskos pofára is.De ha antiszoc vagy,akkor hiába nézel ki jól.
a válasz a népszerűség.HA akarom sok van,ha akarom kevés.
2015. márc. 6. 14:46
nem is tudom, de szerintem valahogy úgy lehet, hogy: a kapott lájkokból ki kell vonni azokat akiket csak úgy ismeretlenül bejelöltél/visszaigazoltál, a megmaradt valódi ismerőseid 2 csoportra kell bontani: fiúk és lányok, a lányok akiknek van minimum 10-ezer követőjük azoknak a lájkja 3-at ér, a "szimpla" lányoké 2-őt, a fiúké felet. Ezt ki kell számolni és összeadni. Az így kapott számot el kell osztani a postolási idő dátuma óta eltelt idővel. Valami ilyesmi lehet, egyébként meg az 1-esnek van igaza, aki ezt nézi nyomi és vastaps neki, hogy az életét a fészbúkon éli
2015. márc. 6. 14:48
Én úgy látom, hogy úgy 20-30-tól lefelé "nyomi" az ember, az a kevés is a közeli barátok/rokonok lájkjaiból jön össze. 30-tól úgy 50-60-ig a teljesen átlag kategória, akinek a rokonok/közeli barátok és az a réteg is nyom egy párat, akinek tetszik, ettől felfelé úgy 100-ig már egészen népszerű az ember, 100 felett pedig már nincs határ, az az igazi izom nélkül feszítő, Monster sapis, ecset fejű alfahímeknek/tükörbe csücsörítős, csecset kirakós plázapicshák birodalma. Remélem segítettem, nem kérek lepontozást, ha magadra ismertél valamelyik kategóriában, én csak a kérdésre válaszoltam. :D
2015. márc. 6. 14:57
Tudod, majd ha egy fejvadász, vagy a leendő munkaadód kedveli a posztodat, akkor gondolkodhatsz ilyeneken.
2015. márc. 6. 15:02
Egyébként, ha valaki is számolgatni akarja, akkor inkább százalékot nézzen. Már ha ki tudja számolni az illeto, akinek ez fontos...
2015. márc. 6. 15:05
Kapcsolódó kérdések: