Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány like-tól kezdve számít az ember "nyominak", átlagosnak és népszerűnek?
ez hülyeség,a személyiségen múlik...ha valaki csúnya mint bűn mégis összehoz 80 likeot,
a társasági életet élőknek van több like.akár nő akár férfi.
ennyi az egész,van iszonyat jó csak,de pszichopata kb.alig van a képén like,pedig dugható.
míg egy duci csúnya de bulizós lánynak nagyon sok
van,pedig nem dugható
de a facebook még mindig marhaság.
25 év alattiaknál:
minden kép 10 lájk alatt: nyomi
pár jó kép 30-60 lajk között: átlag
pár kép 100 lájk fölött: viszonylag népszerű
bármely kép 200 lajk felett: népszerű
bármely kép 500 lajk felett: nagyon menő
25 fölöttieknél nem ilyen egyszerű e képlet, ott ez nem érvényes (munkahelyi FB korlátozások, stb. miatt)
5-os!
Attol senkinek nem lesz felszines lelke mert sok likot kap.Ismerem en is a nagyanyaink idejeben elterjedt szojarast:Jo arunak nem kell ceger/reklam,de ez mars Mar idejetmult/elavult.
15000 like alatt mindenki nyomi
az igazi bajnokoknak milliós like-juk van
Félretéve minden előítéletemet ezzel a lájkolos hülyeséggel kapcsolatban a következőt tudom, őszintén és nyersen mondani / a következőt gondolom:
-20: nyomi
21-30: nem nyomi, de nem is átlagos/kevés ismerőse van
30-60: átlagos
60-90: jól néz ki, népszerű, sok barátja/ismerőse van
100 felett
a.): k*r\/a, homár, mellek, kockahas
b.): nagyon jól néz ki, nagyon népszerű, nagyon sok ismerőse van, megbecsült ember
1000 felett: politikus, bűnöző, netceleb(kQrva), modell, stb
Természetesen senki sem húzható bele ezek alapján egy statisztikai kategóriába, és nem a lájkok játszanak szerepet az illető megítélésében. De ha így lenne, akkor szerintem valami ilyesmi lenne.
Nekem pl. azért van 1000+ ismerősöm, mert sokat költöztünk. Így nyilván több lájk érkezik a képeimre is, és nem értem, miért kell emiatt csípőből felszínesnek titulálni. Kialakítottam az évek során azt az 5-10 fős baráti körömet - szerte az országban....
Én úgy érzem, hogy akik a legnagyobb szájhősök ebben a témában ("nekem nem kell lájk, az csak a felszíneseknek való"), azt bosszantja a legjobban, hogy nem érkezik lájk a hülyeségére. Mert engem őszintén nem érdekel - ide is csak a válaszok miatt írtam.
Én totál népszerűtlen vagyok, kevés barátom van, viszont sok ismerősöm a sok létszámos gimi miatt + versenyek, így 100-200 lájkot szoktam kapni (összesen három képen van fent).
De nem vagyok ám népszerű, csak ezek a lájkmenek tetszikelnek non stop.
0-10 nyomi
10-20 Kevés.
20-40 Átlagos
40-90 Jó!
90- Kiraly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!