Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz valaki népszerű a suliban?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl amikor a folyosón megy kb mindin 2.-3. embert ismer
Vagy valaki meglátja es tudja hogy o XY
Csak normális valszokat
2015. febr. 25. 15:31
1/9 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy túlnyomó részt ezek a gyerekek gazdagabb családokból származnak. Javítsatok ki, ha tévedek.
2/9 anonim válasza:
#1 es :D szerintem tévedsz :v vedd magad kijavítva :D
3/9 CptTomato válasza:
Nálunk anno az volt népszerű aki kommunikatív és vicces volt természetéből adódóan..
4/9 anonim válasza:
Kultúrkör függő. Szakadtabb suliban lehet menő egy seftelős, bulizós hülye gyerek is, egy rib.ancsodó csaj.
Elitebb sulikban meg az elismertséghez a partiarcságon kívül is kell teljesítmény tanulásban, sportban, közösségi munkában.
5/9 anonim válasza:
Nálunk inkább attól függ ki mennyire kommunikatív a többiekkel. Aki az az több emberrel megismerkedik és így több ember imeri őt.
6/9 anonim válasza:
Kimondottan népszerű voltam,pedig nem volt egy fityingem se,meg nem voltak jó ruháim se.Én tanultam a legjobban a suliban,valamiért ajnároztak a tanárok,pedig nem puncsoskodtam nekik.A srácoknak meg tetszettem valamiért,sztem a kisugárzásom miatt,biztos nem ahogy öltözködtem :)Ja,meg határozott fellépésem volt,és magabiztos voltam.
7/9 anonim válasza:
Végig mész a folyóson és dobálod az ezreseket, és mondod én vagyok a király, ti meg plebsz.
8/9 anonim válasza:
Aki tud szerezni drogot. Azt mindenki ismeri :)
9/9 anonim válasza:
Ha fiú vagy tessée visszapofázni mindenkinek,verekedni leszani mindent,ha lány akkor meg ribankodj ... ennyi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!