Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék magabiztos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék magabiztos és népszerű, mint a többi lány? Miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, 0 tapasztalattal a hátam mögött. Soha életemben nem érdeklődött irántam senki, nem kaptam szerelmi vallomást, nem csókolt meg senki, sőt, valószínűleg nem is gondolt még rám senki sem úgy. Az, hogy nem szexeltem, még nem is akkora probléma, mert még nem vagyok annyira idős, hogy ez furcsa legyen, de azért hogy egy csókot nem sikerült összehozni, elég elkeserítő. :( Régebben nagyon csúnya kislány voltam. Általános iskolában fujjogtak rám a fiúk, hozzám érni sem akartak. Középiskolában csak simán vagy ignoráltak, vagy a barátnőimnek mondták, hogy nem vagyok túl vonzó. Az emberek azt mondják, ha magabiztos vagyok, az tetszik a férfiaknak, és látják rajtam. De nehéz magabiztosnak lenni, ha egész életemben azt kaptam az emberektől, hogy nem vagyok vonzó. Már csak a pillantásukból is, meg abból, hogy ha egy barátnőmmel mentem bulizni, hozzá futottak oda az évfolyamtárs fiúk, engem meg szó szerint fellöktek. Sírtam ezen már rengeteget, borzasztóan kevésnek érzem magam mindenkihez képest.

Fáj, hogy a barátnőim mindig összeszednek valakit a bulikban, táncolnak, szabadok, leállnak beszélgetni. Az osztályomból is tetszik egy srác, és szomorúan hallottam, hogy az egyik lánynak az osztályból szerelmet vallott. És olyankor eszembe jut, hogy nekem még soha nem vallott szerelmet senki.. :( Mit meg nem tennék érte. A csaj meg visszautasította... Mert ugye megteheti, hogy talál helyette mást. Talált is sokat helyette. Mert ha ő elmegy bulizni, és magányos, akkor talál.

Min változtassak? Mi a probléma velem? Soha nem fog ez változni? :( Vagy talán az egyetemen fog? Csak mert végzős vagyok.

19L

2015. febr. 7. 18:31
 1/6 anonim válasza:
küldj képet :)
2015. febr. 7. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:

csak szólok sok srácnak a félénk lányok jobban bejönnek.

hidd el majd jön 1 fiú aki azt mondja hogy szeret . és 19 éves vagy ráadásul lány szóval kb 20-21 évesen majd kapod a szavakat.

2015. febr. 7. 18:34
 3/6 A kérdező kommentje:
De mindenki ezt mondja, és igazából ők sem hiszik el. Nem várom a töltött galambot, vagy ilyesmi. Értem, hogy nem érek annyit, hogy küzdjenek értem. Kezdetnek az is elég lenne, hogy észrevesznek. Én mosolygok mindig, meg szerintem pozitív vagyok az emberekkel, tehát nem az rí le rólam, hogy utálom az embereket. Mégsem érdekel senkit. Mit kéne csinálnom, rámásznom arra, aki tetszik? :(
2015. febr. 7. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,amin átmész.Nekem sosem volt ilyen problémám,de azt mondom neked,hogy ne akarj olyan lenni,mint a többi!Ne akarj másokat utánozni a népszerűségért.Legyen saját egyéniséged!Menj el egy sminkeshez,tanítson meg a legelőnyösebben sminkelni,dobd fel a frizurád,próbálj ki több színt,fazont.Legyen egyenes a tartásod,mosolyogj.A legfontosabb:tanuld meg szeretni magad!Állj a tükör elé és nézd meg,mi szép rajtad.Az orrod?A szemed?Szép a popsid,a hasad?Legyél rá büszke!

Én népszerű vagyok,de hidd el,ugyanúgy vannak olyan napjaim,amikor kevésbé vonzónak érzem magam,vagy azt gondolom,nem szeretnek,vagy a ruhám,bőröm miatt aggódok,stb.:) Fel a fejjel,olyan nincs,hogy senkinek nem tetszel!

2015. febr. 7. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
tapsra nem fogsz változni,ilyennek születtél,vagy értékelik,vagy nem.
2015. febr. 7. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Küldesz egy képet magadról? :) Talán a véleményem kicsit helyre rakná az önbizalmad.

Nekem is van némi önbizalom hiányom, nem is vagyok vonzó, mégis találtam magamnak párt(már nem vagyunk együtt). És ő szép lány volt, találhatott volna magának jobb pasit, de neki mégis én kellettem :)

Szóval te se add fel!

Buliban felszedni valakit az annyira nem csajos. Azok a kapcsolatok se tartanak sokáig.

Tudom, hogy a tapasztalataid elveszik a kedved az egésztől, de soha ne add fel! :) Te is fogsz találni magadnak valakit.

Szerintem veled semmi probléma nincs. Nem hinném, hogy változnod kellene.

2015. febr. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!