Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lány és művész+népszerű fiú. Van esély?
Teljesen átlagos vagyok. A külsőm, legalábbis.
Van egy srác, tetszik. Lehet esélyem nála, ha ő elég népszerű (de nem túlzottan, tehát nem ő a legnépszerűbb) és művész típus. Azt tudom, hogy megegyezik az érdeklődési körünk.
Az a baj, hogy azért érzem esélytelennek, mert az előző barátnője nagyon népszerű volt és tökéletes volt a külseje. Ezek után, hogy várnám, hogy legyen esélyem...
Szóval, lehet szerinted?
59-eskének szólt bocsi,
de ha már így alakult, igen van esélyed, de ezeknek a fiúknak általában hihetetlen nagy elvárásaik vannak, pont úgy, ahogy 59-eske mondja, jellemben és egyediségben nagyon átlag felettinek kell lenned, ki kell tűnnöd a tömegből, és filozofikus természetre váltanod
de könyörgöm neked, ezért ne változz meg, csak ha alapból te is akarsz változni, és szeretnél ilyen jellemű lenni, egyébként nem éri meg, és nem is biztos, hogy a végén kellesz majd neki...
biztos van egy pár kivétel, de nagyon ritka az ilyen, remélem, hogy a te esetedben, egy normális, nem öntelt univerzum királya vagyok srácról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!