Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen népszerű mostanában ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
18 éves vagyok és van egy 26 éves barátom. Imádjuk egymást már több, mint egy éve együtt vagyunk. A barátai folyton azzal nyaggatják, hogy ők hol tudnának felszedni egy olyan korú lányt, mint én? Ők is inkább komoly kapcsolatot szeretnének, de olyan korúval, mint én. Ez mostanában miért olyan nagy szám?
Normális válaszokat!
2013. jún. 18. 12:22
1/9 anonim válasza:
A friss hús mindig friss, és egyben a legfinomabb.
2/9 anonim válasza:
Mindenki szeret büszkélkedni ha fiatalabb csaja van én is igy vagyok párommal korkülömbséget illetően
3/9 anonim válasza:
Hat azert mert ebbe a korba tanithato van , o formal teged ugy , ahogy o akarja , majd ha szakitasz vele mivel , hogy szakitani fogsz ( garantalom ) mas pasihoz nehez lesz hozzaszoknod mivel te maskepp szoktad meg . . .
4/9 anonim válasza:
Utolsó ez gonosz volt. Honnan tudod te azt, hogy ők szakítani fognak ?
5/9 anonim válasza:
Zsenge pipi lehetsz, én is körbeudvarolnám a puncidat :)
7/9 anonim válasza:
2-essel szerintem egyet tudok érteni.:)
8/9 anonim válasza:
Az, hogy naivabbak és "frissebbek" a korodbeliek.
9/9 anonim válasza:
A pärom és köztem nagy naivan 25 év korkülönbség van drága, de 20 éves létemre ismét nagy naival már 2 éve vagyunk együtt. A kis naîv el is jegyzett... Bár lehet én vagyok naív , hogy igent mondtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!