Mostanában mennyire gyakori a Gréta név? Pár éve nagyon sok született, még mindig népszerű?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 14:13
1/13 anonim válasza:
2 Grétát ismerek össz-vissz. Az egyik 17,a másik 22.
Nem nagyon adják mostanában a lányoknak,pedig szép név,nem tucat.
2/13 anonim válasza:
Szerintem sosem volt gyakori név.
Nekem nagyon tetszik.
3/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett,csak van egy rossz emlékem gyerekkoromból Grétáról,ezért nem választottam.szerintem mostanában kicsik körében nem gyakori.
4/13 anonim válasza:
Keresztlányunk Gréta,ő az egyedüli akit ismerek ilyen névvel:)
5/13 anonim válasza:
A lányom 3 hetes, a Gréta nevet kapta, én egy Grétát ismerek, együtt jártunk egyetemre:) A környéken nincs egy Gréta sem.
Viszont középiskolás korom óta arra vágytam, hogy legyen egy lányom, akit így hívnak:)
6/13 anonim válasza:
Én sem ismerek sok Grétát, de statisztikák vannak a neten gyakoriságra vonatkozóan. :)
7/13 anonim válasza:
Itt a (2009-2011) összesített női nevek közül az 5.
Az én lányom neve is elég gyakori, de hát ha egyszer az tetszett....:-)
8/13 anonim válasza:
Én csak egyet ismerek, de ha a 3. babánk is kislány lesz, Gréti lesz.. :-)
9/13 anonim válasza:
Az én kislányom is Gréta! Sztem nem gyakori név én még rajta kivül egy Grétát sem ismerek!
10/13 anonim válasza:
Én elég sok Grétát ismerek,itta környezetemben van több is,mind kisgyerek még:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!