Dominik tucat név? Titeket érdekel h egy név mennyire népszerű?
Nemrég(2011-2012) szült ismerőseim között 4 gyerkőcöt hívnak így....
Eddig elég semleges volt, de amióta az egyiket(barátnőm babája) elég gyakran látogatjuk és imádnivaló a picur, hozzá kötöm a nevet és így tetszik.
Nem tucatnév,inkább mondjuk gyakorinak.
Egy vagány kisfiút képzelek,ha meghalom,h Dominik.
Ha nagyon tetszene egy név nem érdekelne,ha gyakori.
mifelénk nagyon tucat. én mondjuk ki nem állhatom, erre nagyrészt gázos családokban adják. amúgy kezdetben újgazdagék parádézdak ezzel a névvel, utalván a nászút gyümölcsére...
bocs, de nek ez jut eszembe. Domonkos viszont szuper.
Nem tudom, hogy tucat név-e... a mi környékünkön nem sok kisfiú Dominik. Annál több a Levente.
A mi fiunk viszont Dominik, úgyhogy nekem nagyon tetszik. :)
Dom-nak becézve.... nem tudom, olyan fura. Nálunk Domi, Dodó a beceneve.
(Anyósom hívja Dodinak, hiába mondom, hogy az a József becézése.)
Felénk tucatnév, rengeteg kisfiút hívnak így (8-10 évesek a legidősebbek, de kisebb korú még sokkal több van). Szinte minden bölcsis csoportban van 1, pedig csak 12-14 gyerek jár egy csoportba (aminek kb. fele lány nyilván).
Nekem nem tetszik, nem tartom férfias névnek.
Köszönöm a válaszokat!
A páromnak nagyon megtetszett egy filmből az a név h Dom, (meg kedvenc szinészei közt van Vin Diesel, akinek ez volt a neve a filmben)alig akarta elhinni h az Dominik, ez neki olyan elmegy kategória. Sajnos nem tetszik neki másik név, pedig nekem lenne ötletem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!