Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A népszerű, fiatal férfiak és nők nem bánkódnak sokat mikor tönkre megy egy kapcsaolatuk, mert könnye találnak mást?
Figyelt kérdés
Én azért bánkódok minden ilyen nem sikerül ügy miatt,mert attól tartok ,hogy egyhamar nem lesz más és kicsi az esély ,hogy jobb lesz az előzőnél ? Vagy csak simán hülye vagyok és olyan dolgokon rágódok amiken nem kellene ?2013. aug. 18. 18:42
1/4 anonim válasza:
Hát nekem soha nem volt senkim szóval ebben előnyt élvezek, és nem kell ilyenen idegesítenem magamat *-*
2/4 anonim válasza:
ez érzelem és nem népszerűség kérdése.
3/4 anonim válasza:
Ha fontos nekik a kapcsolat, kötődtek a másikhoz, rengeteg érzelmet belevittek, akkor bizonyára őket is megviseli a szakítás. Egy új kapcsolat többet tud segíteni, mint a puszta idő önmagunkkal (bár ez emberfüggő is, van, aki emészti magát, van, aki nem), de attól még ez nem úgy működik, ahogy a kérdésben szerepel, véleményem szerint.
4/4 A kérdező kommentje:
Jó persze igaz . Nem a külső határozza meg ezt vagy hogy ki milyen népszerű .
Csak utánam nem futnak a férfiak , meg zárkózott is vagyok és kötődök is a másikhoz és állandóan csak bánkódok ,hogy lehet nem jó meg nem nagyon megy ,de lehet hogy hiba hagyni ,meg ilyenek . Pedig ha nem megy akkor nem megy és kész , akkor meg minek szenvedni vele .
2013. aug. 18. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!