Láttam ma egy szép anyukát, kicsi gyerekkel. Az nő két keze teljesen ki volt varrva, semmi üres hely nem volt rajta. Mennyire normális ez? Az én értékrendemben nem fér össze a kettő.
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 17:02
1/24 anonim válasza:
Normális és egyre elterjedtebb. Senkit nem érdekel az értékrended, ezért kár volt kérdést megfogalmazni. Vagy mindent megkifogásolsz és vitára terjesztesz, ami nem tetszik neked? Magánügy!
2/24 anonim válasza:
Ha ő neki ez volt a vágya és boldog tőle, akkor miért ne. Haladni kell a korral. Máskülönben azon is kiakadhatnánk, hogy láttunk egy anyukát, aki nadrágban volt.
3/24 anonim válasza:
Mennyivel rosszabb egy tetovált anyuka,csupán attól, hogy mi van a bőrén, mint egy tetoválás nélküli?
4/24 anonim válasza:
Hogy lehet egy kéz kivarrva, mit jelent ez?
5/24 anonim válasza:
Pedig semmi köze egymáshoz a kettőnek.
Attól még lehet valaki jó anyuka mert tetoválásai vannak.
Vagy pl.aki egyszer, fiatalon tetovàlást csináltat,az már soha többé ne szüljön vagy,mi?
7/24 anonim válasza:
Normális és senkit nem érdekel az értékrended. Nekem sem tetszik az ilyen tetkó, de nem ez alapján ítélek meg bárkit.
8/24 anonim válasza:
Attól, hogy csúnya, még lehet jó anyuka.
9/24 anonim válasza:
Szerencsére senkit nem érdekel a te értékrended.
10/24 anonim válasza:
Huu annyira igazad van kérdező....
Engem néha megpofozott apám, de hála istennek legalább nem volt tetkoja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!