Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Láttam ma egy szép anyukát,...

Láttam ma egy szép anyukát, kicsi gyerekkel. Az nő két keze teljesen ki volt varrva, semmi üres hely nem volt rajta. Mennyire normális ez? Az én értékrendemben nem fér össze a kettő.

Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 17:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel mit gondolsz? A te testeddel azt csinálsz amit akarsz, le van tojva a véleményed.
2019. okt. 16. 18:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Melyik kettő? Az, hogy szép volt, az, hogy ki volt varrva, vagy az, hogy anyuka volt? Mert ez 3.

Nem mellesleg nem tudom mi a te "értékrended" de miért ne lehetne egy tetovált felnőtt is szülő? Hiszen előbb utóbb mindenki anyuka-apuka lesz.

2019. okt. 16. 19:28
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
NEm mellesleg külső alapján megbélyegezni és elítélni embereket az nem értékrend.
2019. okt. 16. 19:28
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem az összefüggést. Az agyontetovált test nem tetszik, de ettől még nem lesz senki alkalmatlan az anyaságra.
2019. okt. 16. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!