Láttam ma egy szép anyukát, kicsi gyerekkel. Az nő két keze teljesen ki volt varrva, semmi üres hely nem volt rajta. Mennyire normális ez? Az én értékrendemben nem fér össze a kettő.
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 17:02
11/24 anonim válasza:
Nincs bajom a tetoválás, de ez már szerintem is feltűnést viszketegseg.
12/24 anonim válasza:
Az én értékrendembe meg nem fér bele hogy valaki hülyeségeket kérdezzen gyakorin.
13/24 anonim válasza:
Ha neked nem fér össze akkor te majd olyan nőt választasz a gyereked anyjának akin nincs tetoválás. Hál istennek az ő férje nem ez alapján ítélte meg amikor megismerkedtek :)
14/24 anonim válasza:
#13: Ki mindta, hogy van férje? Simán lehet, hogy egyedülálló anyuka volt.
15/24 anonim válasza:
Teljesen normális, elég elcseszett az értékrended ha a tetoválások bármit is változtatnak nálad a személy megítélésén.
16/24 anonim válasza:
A te értékrended a lőtéri kutyát sem érdekli rajtad kívül. Neki tetszik. Pont. Semmi más nem számít.
17/24 Sunshinedoll válasza:
Nem sértésnek szánom, de senkit nem érdekel a te értékrendszered.
Semmi értelme nincs annak, amit mondasz, nem értem, miért ne lenne normális. Vegyél egy könyvet vagy valami, hátha tágul a fejed és a világképed.
18/24 anonim válasza:
Mi köze van a kettőnek egymáshoz? :D
19/24 anonim válasza:
Mert aki tetovált az nem lehet jó anya, vagy mi?:D
Esztétikailag nekem sem tetszik, de mi köze ennek bármilyen értékrendhez? Max, ha valami horogkereszt, vagy hasonló van rajta..
20/24 anonim válasza:
Ennyire azért ne legyél büszke a korlátolt szar értékrendedre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!