Most az én értékrendemmel van baj, mert nem mozdulok rá a férjezett "kolléganőre"?
Egy kisebb autószerelő műhely a helyszín. Jött egy új irodista, 40-es hölgy. Van néhány kollégám aki már legyeskedik körülötte, holott párjuk és gyerekük van mindegyiküknek.
Én szingli vagyok és fiatalabb. Már majdnem pancsernak vagyok nézve, amiért nem kezdtem ki az új nővel.
Úgy gondolom, hogy nem fogok férjezett nőket simogatni, fogdosni őket, a hálószoba titkokat olyan nyíltan kiteregetni sem kellene.
Nem vagyok szoba növény, én is benne vagyok hülyéskedésben, de egy bizonyos határig.
Talán én vagyok a túl naiv és "konzervatív", hogy az ilyen enyhe kicsapongás nekem már nem fér bele?
Valakinek egy orál szex még nem megcsalás a környezetemben, nekem már egy elcsattant csók is az...
Az éremnek ebben az esetben két oldala van úgy hiszem.
Nem től függetlenül mindenki hibás.
A félre kacsintásnak is van "legális" formája: lásd nyitott kapcsolatban. Ott nem fog egyik fél sem csalódni a másikban. Bár én még élőben nem találkoztam olyan párral akinél ez jól működött volna.
Azt is megértem, hogy egy idő után elhidegülhet egymástól egy páros.
De ebben az esetben szerint nincs ilyen.
Céges karácsonyi bulin családtagok is részt vesznek és idillinek tűnik a környezet.
A "fű alatt" munka időben pedig megy a sztorizgatás, hogy a sarki bufés csaj, takarítónő stb. milyen jó numera volt...
Kicsit gyomorforgató ez az egész.
Én tudok olyan munkahelyről, (nem is fizikai munka, hanem iroda), ahol van egy másod telefon, amivel a férfiak a randijaikat beszélik le, vagy épp prostizásra használják, hogy a saját telefonnal még véletlenül se bukjanak le.
Komolyan gyomorforgató.Nem értem a ilyenek miért élnek párkapcsolatban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!