Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő sír, hogy rossz randija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő sír, hogy rossz randijai voltak, de amikor rákérdezek, hogy magas volt-e a pasi, akkor kerülök a választ és megpróbálnak engem beállítani egy gonosz embernek?

Figyelt kérdés

Szóval sok nő sír, hogy a pasi rosszul viselkedett. Ekkor jön a kérdés, hogy miért ment el vele randira? Nem érezte meg előre, hogy léhűtő a pacák?

Nyilván arról van szó, hogy egy magas, megnyerő fellépésű és jellemű emberről volt szó, és a legtöbb nő védtelen ezzel szemben.

Persze a gyengébb jellemű és fizikumú egyedeknél a legkisebb hibára is bejelez a radar, és megyünk a kukába.

Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a "milyen magas volt a pasi" kérdésre miért kapok visszakézből kioktatást és felháborodást.

Kerülik a választ. Miért is? Talán mert engem igazolna?

Nehéz lenne azt mondani, hogy IGEN, magas volt. MÉG SZÉP, hogy magas pasi kell.

Ezzel szemben azt kezdik el fejtegetni, hogy a magasság nem számít, és nekem nincs önbizalmam. Oh, tényleg? Persze hogy nem számít a magasság, engem végülis csak halálba túráztatnak mindig, mert nekem be kell bizonyítanom, hogy jobb opció vagyok, mint egy jópasi akkor ha csak szimplán létezik.

2023. júl. 19. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

még ha a saját szintem fogadna el, de sajnos a csajozás nem igy müködik.

a jó pasik átlag nket dugnak

az átlag pasik közül a jobb fajták csunyákat

az átlag alja nagy ritkán valakit, de jobbára senkit

2023. júl. 19. 21:45
 42/68 A kérdező kommentje:

39

ja értem, tehát az alacsony gagyi pasihoz lehetetlen vonzódni

de a magas joképünél meg alap hogy vonzó

2023. júl. 19. 21:45
 43/68 anonim ***** válasza:
94%

42

Üdv a valóságban.

2023. júl. 19. 21:46
 44/68 anonim ***** válasza:
95%
Most így vissza olvastam és már pár szóból is lejött elsőre is az amit gondoltam. A negatív nyöszörgés és ez a visszatetsző okoskodó stílusod valószínűleg nem csak itt nyilvánul meg.. egy normálisabb nő, ha el is megy veled randira, könnyen felismerheti, hogy valójában milyen is vagy..
2023. júl. 19. 21:46
 45/68 A kérdező kommentje:

43

te magyarázol mást

2023. júl. 19. 21:47
 46/68 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező

Te most a saját életedet akarod jól csinálni, vagy másik pasiknál akarsz jobb lenni?

2023. júl. 19. 21:48
 47/68 anonim ***** válasza:
98%
#41! Ezek szerint a jó nőket meg nem dugja senki. Szegények!☹️
2023. júl. 19. 21:49
 48/68 anonim ***** válasza:
97%

45

Mit magyarázok?

Neked új dolog, hogy a magas, jóképű férfiak vonzóbbak, mint a töpszli, gagyi pasik?

Mondom, üdv a valóságban.

2023. júl. 19. 21:50
 49/68 anonim ***** válasza:
97%

B+ lehet alacsonyabb pasikhoz is vonzódni.

Menj már el az utcán, menj már be üzletekbe, tele vannak alacsonyabb és/vagy ronda férfiakkal! Ráadásul a nő sokszor szebb, mint ő és mégis vele van, azért mert jó ember, tetszik neki, szereti!

Meg vannak magas férfiak egyedül, mert nem tetszenek.

Nem a magasságodon múlik, hogy van szex, társad vagy se, hanem, hogy milyen rafinált vagy, milyen a stílusod, vonzó-e a beszélőkéd, a kisugárzásod, a viselkedésed!

Mindegy, hogy csúnya, alacsonyabb, magas, vagy jóképű vagy ha nem tudsz beszélgetni, nincs minimum elfogadható kisugárzásod, nincs önbizalmad, vagy nagyon beképzelt, frusztrált, kétségbeesett, buta, gyűlölködő vagy (MINT TE!!!). Akkor még lehetnek millióid is, akkor se fogsz ki nőket, csak "nőket" akik lecserélnek, kihasználnak.

Ha egyszer süt rólad messziről, hogy nemhelyes vagy, akkor ki az a hülye, aki teszi magát veled? Hát igen olyan hülye, mint te vagy, normális nő soha!

2023. júl. 19. 21:52
 50/68 A kérdező kommentje:

hát bocsi nekem is volt jó nőm, aztán random emberek viccelődtek változatos szituációkban ezen

hogy mit képzel a gyerek, hogy ilyen nője van

2023. júl. 19. 21:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!